Ny bok zoomar in på AI-teknikens roll i offentlig sektor
Hem NYHETERE-HÄLSA Acceptus väljer nu Curoflow till sitt nya tjänsteerbjudande för digital vårdmottagning

Acceptus väljer nu Curoflow till sitt nya tjänsteerbjudande för digital vårdmottagning

Publicerat av: Redaktionen

Acceptus erbjuder sedan 2019 vårdgivare möjlighet att digitalisera sin vårdverksamhet genom tjänsten ”NÄRA – digital vårdmottagning”.

Nu har Acceptus valt Curoflow som teknisk leverantör till den nya tjänsten NÄRA+ som lanseras under våren.

I NÄRA+ kommer Acceptus kunder bedriva digifysisk vård i egen regi, med Curoflow som teknisk leverantör.

Acceptus och Curoflow är två svenska företag som levererar digitala lösningar till vårdsektorn och där båda har ett tydligt fokus på att förenkla vardagen för verksamheter inom hälsa, vård och omsorg. Curoflow tillhandahåller en teknisk plattform för vårdgivare som bedriver digifysisk vård och plattformen skräddarsys utefter varje verksamhet. Utöver konsulttjänster erbjuder Acceptus bland annat digitala vårdtjänster med hjälp av tekniska underleverantörer. Genom tjänsten ”NÄRA – digital vårdmottagning”, som lanserades år 2019, har Acceptus kunder bedrivit digifysisk vård. Genom NÄRA+ möjliggörs nu en uppgraderad lösning för Acceptus kunder, med målsättningen att ytterligare förbättra det digifysiska arbetssättet.

”Efter att vi såg fördelarna med Curoflows plattform var valet att välja Curoflow det rätta för oss och våra kunder. Curoflow har moderna funktioner som vi tror kommer gynna våra kunder och deras patienter. Vi ser även hur vi tillsammans med Curoflow kan fortsätta utveckla verksamhetsnära funktioner och tjänster för att avlasta vården på ett bra sätt. I vårt tjänsteerbjudande behöver vi en leverantör som är lyhörd för våra önskemål och som är effektiv i produktutveckling och produktanpassning. Det tycker vi att vi har fått i Curoflow.”, säger Hans Cederberg, Chief Digital Officer på Acceptus.

Ny bok zoomar in på AI-teknikens roll i offentlig sektor”Vi är glada över att Acceptus har valt Curoflow som teknisk plattform i sitt tjänsteerbjudande. Acceptus har ett långt och gott renommé inom vårdsektorn och vi ser det som en kvalitetsstämpel att de vill sätta sitt varumärke på vår teknik. NÄRA+ lanseras som en fullskalig tjänst för digifysisk vård med ledorden; säker, skalbar och verksamhetsnära. De egenskaperna utgör själva grunden i vår teknikutveckling och vi ser fram emot ett bra samarbete med Acceptus”, säger Alexander Knezevic, VD på Curoflow.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>