Blinto och Norrmaskiner ordnar välgörenhetsauktion till förmån för Bröstcancerförbundet
Hem NYHETERCANCERVÅRD Blinto och Norrmaskiner ordnar välgörenhetsauktion till förmån för Bröstcancerförbundet

Blinto och Norrmaskiner ordnar välgörenhetsauktion till förmån för Bröstcancerförbundet

Publicerat av: Redaktionen

Blinto är på nytt glada över att kunna meddela att vi i samarbete med fullserviceverkstaden Norrmaskiner anordnar en välgörenhetsauktion, denna gång till förmån för bröstcancerforskningen.

Tillsammans med Norrmaskiner och 4sign har Blinto tidigare auktionerat ut en åkgräsklippare till förmån för prostatacancerforskningen med stort intresse.

Den här typen av samarbeten möjliggör en betydande insats i kampen mot cancer och främjar samtidigt en känsla av gemenskap och stöd i vårt samhälle.

Genom att sammanföra Blintos plattform och Norrmaskiners produkter samt 4signs folieringsarbete kan vi denna gång erbjuda våra budgivare en robotgräsklippare i en vacker rosa färg. Givetvis skänks hela summan för auktionen till förmån för bröstcancerforskningen och Blinto tar inte ut någon provision eller slagavgift för auktionen. Därtill kompletteras högstabudet med en donation från blinto.se med 5000 kronor. Robotgräsklipparen från Cramer skänks av Norrmaskiner och har ett värde av 18 999 kronor. För att möjliggöra för fler personer att bidra och delta i auktionen står Blinto även för frakten inom Sveriges gränser.

Det återkommande samarbetet mellan Blinto och Norrmaskiner är ett bevis på våra gemensamma värderingar och vårt engagemang för att skapa en bättre samt både mer hälsosam och hållbar framtid. Blinto och Norrmaskiner har sedan tidigare ett pågående samarbete där Norrmaskiner med Blintos hjälp avyttrar produkter ur säsong eller andra begagnade maskiner som inte längre används i verksamheten.

— Efter att ha gjort flertalet lyckade försäljningar tillsammans med Norrmaskiner, kände vi att det var självklart att vi ska använda våra gemensamma krafter för att göra något som gynnar välgörande ändamål och en sådan viktig sak som cancerforskning, säger Eric Eriksson, auktionsmäklare Västerbotten.

Blinto och Norrmaskiner ordnar välgörenhetsauktion till förmån för BröstcancerförbundetAuktionen pågår hela oktober ut på blinto.se. Tillsammans kommer Blinto och Norrmaskiner att ge individer möjlighet att göra en verklig skillnad i kampen mot bröstcancer. Vill du hjälpa oss att göra skillnad? Besök https://www.blinto.se/auction/…, lägg ett bud eller sprid auktionen.

Låt oss tillsammans driva på utvecklingen och ge hopp till dem som behöver det.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>