Great Earth rustar för internationell expansion – tar in nya styrelsemedlemmar
Hem LIVSSTIL Great Earth rustar nu för internationell expansion – tar in nya styrelsemedlemmar

Great Earth rustar nu för internationell expansion – tar in nya styrelsemedlemmar

Publicerat av: Redaktionen

Great Earth, en av Sveriges ledande aktörer inom naturlig hälsokost, tar in två nya styrelseledamöter för att fortsätta sin tillväxt genom expansion på befintliga och nya marknader.

De nya ledamöterna, Patrice Lusth och Fernanda Oliveira, har starka individuella kompetenser samt omfattande erfarenheter av tillväxtresor.

Patrice Lusth har en gedigen bakgrund inom försäljning och marknadsföring med över 15 års erfarenhet från olika ledande roller inom branschen.

Hon har arbetat med varumärken som Twilfit, COS och H&M och har en stark kompetens inom affärsutveckling och strategisk planering. Patrice har även erfarenhet av att driva försäljnings- och marknadsföringsinitiativ på nationell och internationell nivå.

– Jag är både stolt och ödmjuk inför förtroendet att få arbeta i Great Earths styrelse. Jag är passionerad kring innovation och hållbarhet och ser fram emot att bidra till bolagets fortsatta tillväxt och utveckling. Med min erfarenhet av att strategiskt utveckla, internationalisera och digitalisera livsstilsvarumärken, är jag övertygad om att vi tillsammans kan ta bolaget till nästa nivå, säger Patrice Lusth.

Fernanda Oliveira har en bred kompetens inom marknadsföring och kommunikation, med en stark erfarenhet av att utveckla och genomföra effektiva marknadsföringsstrategier för att öka försäljning och varumärkesmedvetenhet. Hon har en djup förståelse för digitala marknadsföringskanaler och har tidigare arbetat med varumärken som Oriflame, Ideal of Sweden och Electrolux.

– Jag tror verkligen på Great Earths uppdrag – att hjälpa människor att må bra. Företagets engagemang kring detta kommer till uttryck i produkternas höga kvalitet och i deras engagemang för miljön. Jag är övertygad om att det finns en enorm potential att öka varumärkeskännedomen och känner mig hedrad över att få vara en del av Great Earths resa framåt, säger Fernanda Oliveira.

De nya styrelsemedlemmarna kommer att hjälpa Great Earth att säkerställa fortsatt framgång och tillväxt. Företaget strävar efter expansion på såväl befintliga marknader och kanaler, som etablering på nya marknader inom både Europa och andra världsdelar.

Great Earth rustar för internationell expansion – tar in nya styrelsemedlemmar

– Vi är mycket glada över att välkomna Patrice och Fernanda till vår styrelse. Deras kompetenser och erfarenheter kommer att bidra till vår strategi för att växa och expandera vår verksamhet såväl i

Sverige som internationellt, säger Patrik Falk, styrelseordförande i Great Earth.

De nya styrelsemedlemmarna tillträde officiellt vid en extrainsatt årsstämma den 12 april.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>