Getinge öppnar nytt Experience Center i USA
Hem HÄLSA Getinge öppnar nytt Experience Center i Wayne, New Jersey USA

Getinge öppnar nytt Experience Center i Wayne, New Jersey USA

Publicerat av: Redaktionen

Ett nytt Getinge Experience Center har nu invigts i Wayne, New Jersey.

Det blir den idealiska platsen för besökare att bekanta sig med medtechbolagets breda portfölj som innehåller innovativa och hållbara lösningar för hälso- och sjukvården.

”Vi är väldigt glada och stolta över att öppna vårt nya Experience Center som är en plats för lärande där vi kan visa våra nyaste och mest avancerade teknologier som förbättrar erbjudandet av hälso- och sjukvårdstjänster,” säger Eric Honroth, President North America Region på Getinge.

Getinge öppnar nytt Experience Center i USA

Eric Honroth, President, Getinge North America cuts a ribbon to unveil new experience center in Wayne, New Jersey

Hundratals gäster deltog digitalt under invigningen som bjöd på presentationer som gav perspektiv på effekten av ny teknik för patienter och vårdpersonal. Presentationerna hölls av ledande röster inom amerikansk hälso- och sjukvård, teknik och myndigheter. Ämnena fokuserade till exempel på de senaste framstegen för att öka effektivitet och förbättra resultat för patienter som lider av hälsoproblem så som Covid-19, hjärt- och kärlsjukdomar och andra allvarliga tillstånd.

Under de kommande åren ska Experience Center i Wayne utgöra en plats där besökare kan utforska produkter och lösningar i en verklighetstrogen miljö för att snabbt kunna bedöma vilken inverkan alternativen skulle kunna ha i just deras miljöer, vilket exempelvis kan vara ökad effektivitet och förbättrad patientupplevelse.

Fler Getinge Experience Center och showroom finns runtom i världen och sedan 2021 erbjuder företaget även besökare en förbättrad digital uplevelse; nämligen att kliva in på Getinge Virtual Hospital via en app.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>