Holistic fortsätter sin digitala framgång – lanserar Sveriges mest omfattande digitala hälsotest
Hem NYHETERE-HÄLSA Holistic fortsätter sin digitala framgång – lanserar Sveriges mest omfattande digitala hälsotest

Holistic fortsätter sin digitala framgång – lanserar Sveriges mest omfattande digitala hälsotest

Publicerat av: Redaktionen

2023 lanserade Holistic sin nya e-handelsplattform www.holistic.se.

Ett år senare kan Holistic.se konstatera över 1,1 miljon besökare och knappt 30 000 genomförda beställningar.

Holistics vision är att vara den ledande hälsodestinationen och hjälpa människor att optimera sin hälsa.

Nu tar bolaget nästa steg i sin satsning och lanserar ett kostnadsfritt digitalt behovstest, framtaget av Sveriges främsta hälsoexperter och näringsterapeuter!

Holistic fortsätter sin digitala framgång – lanserar Sveriges mest omfattande digitala hälsotest”Vi märker en tydlig trend att konsumenten efterfrågar individanpassade hälsotjänster samt få bättre vägledning då marknaden erbjuder ett överflöd av hälsotips och kosttillskott. Med Holistics digitala hälsotest får konsumenten en snabb och tydlig hälsostatus tillsammans med en individuell produktrekommendation. Konsumenten ges även möjlighet att diskutera sitt hälsosvar direkt med Holistics egna hälsoexperter och näringsterapeuter, allt kostnadsfritt”, säger Carl Rosang, VD på Holistic Sweden AB och fortsätter:

”Genom denna tjänst hoppas vi kunna förbättra konsumenternas hälsoupplevelse och säkra Holistics resa mot att bli det ledande hälsobolaget på den svenska marknaden.”

Holistics e-handelsplattform holistic.se, designad av den prisbelönta designbyrån Grebban, bygger på en skalbar, tekniskt kompetent och flexibel shoppingupplevelse som nu möjliggör ytterligare expansion för Holistic. Konsumenterna har hittills lämnat flera tusen produktrecensioner där den genomsnittliga betygspoängen är hela 4,7 vilket gjort att holistic.se redan efter ett år utgör en betydande del av hela bolagets totala omsättning.

”Vi är väldigt glada över att holistic.se redan nu blivit en framgång. Hemsidan ser ut att kunna bli ett värdeskapande hälsoforum till konsument med över 150 olika kosttillskott, hälsoutbildningar och hälsotester – det är vi väldigt stolta över”, tillägger Carl Rosang, VD på Holistic Sweden AB.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>