Luxbright har levererat ett första kundspecifikt röntgenrör till Fiscia Inc. med godkänt resultat
Hem NYHETERIT-LÖSNING Luxbright har levererat ett första kundspecifikt röntgenrör till Fiscia Inc. med godkänt resultat

Luxbright har levererat ett första kundspecifikt röntgenrör till Fiscia Inc. med godkänt resultat

Publicerat av: Redaktionen

Luxbright meddelar idag att ett första kundspecifikt röntgenrör till Fisica Inc. har levererats och testats av Fisicas specialister med godkänt resultat.

Röret är utvecklat och tillverkat i Luxbrights fabrik i Sverige.

Luxbright har levererat ett första kundspecifikt röntgenrör till Fiscia Inc. med godkänt resultatDetta framsteg markerar en betydande milstolpe i samarbetet mellan Luxbright och Fisica. Ytterligare rör har levererats som nu väntar på att testas vilket är ett viktigt steg inför planerade serieleveranser.

Luxbright har även erhållit ytterligare ordrar från Fisica Inc. till ett värde av cirka 1,7 MSEK. Med dessa nya ordrar uppgår den totala orderstocken till cirka 16,7 MSEK. Som tidigare meddelats planeras serieleveranserna att inledas under tredje kvartalet 2024.

Mats Alm, VD för Luxbright, kommenterar: ”Framgångsrik teknisk utvärdering av vårt första levererade rör är så klart ett fantastiskt resultat, möjliggjort av vårt teams hårda arbete under första halvan av 2024. Vi har gjort snabba framsteg tack vare vårt strukturerade utvecklingsarbete och våra samlade resurser i Sverige. Vi ser nu fram emot att fortsätta vår resa mot serieleveranser och att stärka och utöka vårt partnerskap med Fisica Inc.”.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>