Omsorgsforum – Sveriges nya arena för omsorgsfrågor
Hem ÄLDREOMSORG Omsorgsforum – Sveriges nya arena för omsorgsfrågor

Omsorgsforum – Sveriges nya arena för omsorgsfrågor

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns det en helt ny arena för omsorgsfrågor.

Under Almedalen lanserades Omsorgsforum som är ett initiativ för att vi tillsammans ska kunna påverka och göra skillnad inom vård- och omsorg.

Omsorgsforum, som är Sveriges nya arena för omsorgsfrågor, är ett initiativ av Forenede Care, Ambea, SPF Seniorerna och Vårdföretagarna.

Genom forumet hoppas initiativtagarna på att kunna vara med och påverka äldre- och socialomsorgen med sektorns relevanta aktörer.

Omsorgsforum – Sveriges nya arena för omsorgsfrågor

Omsorgsforum

– Omsorgsforum är en ny neutral arena för omsorgsfrågor där vi vill samla branschens beslutsfattare och intressenter för att lyfta aktuella frågeställningar. Tillsammans med sektorns relevanta aktörer hoppas vi kunna påverka framtidens äldre- och socialomsorg och vi ser fram emot vad vårt nya forum kan leda till, säger Roy Sundvall, Marknad, Kommunikation och Hållbarhetschef Forenede Care.

Under Almedalsveckan lanserades forumet med öppet hus där vår VD Madeleine Lundström tillsammans med övriga initiativtagare pratade mer om det nya forumet och vikten av att lyfta omsorgsfrågor tillsammans. Det var flera som ville veta mer, bland annat äldre- och socialförsäkringsminister Anna Tenje (M) som kom på besök.

– Jag är väldigt glad för detta initiativ och tillsammans med våra samverkanspartners hoppas vi på att detta ska leda till nya progressiva lösningar och tankar med individen i fokus. Det är tillsammans vi bygger framtidens omsorg och här kommer Omsorgsforum bli en viktig arena, säger Madeleine Lundström VD Forenede Care.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>