SciBase kapitalmarknadsdag 2024 - save the date
Hem EVENEMANG SciBase kapitalmarknadsdag 2024 – save the date

SciBase kapitalmarknadsdag 2024 – save the date

Publicerat av: Redaktionen

SciBase Holding AB (”SciBase”) [STO: SCIB], en ledande utvecklare av AI-baserade lösningar för hudsjukdomar bjuder in investerare, analytiker och finansiell media till SciBase kapitalmarknadsdag den 25 januari 2024.

SciBase har gått från att vara ett innovationsbolag med ursprung från Karolinska Institutet till ett globalt bolag som stöttar läkare i deras arbete genom att möjliggöra detektion och prevention inom hudcancer och andra hudsjukdomar.

Under SciBase kapitalmarknadsdag kommer Pia Renaudin, vd sedan oktober 2023, berätta om SciBase väg framåt, uppdaterade strategi och långsiktiga mål.

Presentationerna kommer att fokusera på USA samt SciBase pågående etablering på nya lovande marknader.

Flera externa talare kommer att delta på eventet. En USA-baserad och världsledande dermatolog kommer att berätta om sin erfarenhet och den kliniska nyttan med SciBase produkter. Pinnacle, ett fristående expert bolag inom det amerikanska ersättningssystemet, kommer att redogöra för SciBase väg mot kostnadsersättning (så kallad reimbursement) i USA.

Efter presentationerna kommer det finnas möjlighet att ställa frågor. Evenemanget sänds digitalt och inleds kl. 14:00, samt beräknas pågå till 15:30. En inspelning av eventet kommer att finnas tillgänglig på SciBase hemsida.

SciBase kapitalmarknadsdag 2024 - save the dateDatum: 25 januari 2024
Tid: 14:00 – 15:30 CET.
Format: Digitalt. Information om deltagande och länk meddelas längre fram.

Presentationerna kommer att hållas på engelska.

Varmt välkomna!

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>