Speciallackade mustaschskopa auktioneras ut på PS Auction till förmån för Prostatacancerförbundet!
Hem NYHETERCANCERVÅRD Speciallackade mustaschskopa auktioneras ut på PS Auction till förmån för Prostatacancerförbundet!

Speciallackade mustaschskopa auktioneras ut på PS Auction till förmån för Prostatacancerförbundet!

Publicerat av: Redaktionen

PS Auction har fått äran att auktionera ut detta objekt för att stötta Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Fira Movember med stil och stöd en viktig sak med detta initiativ!

En exklusivt speciallackade mustaschskopa, som kommer att budas hem av någon inom två veckor.
Hela det vinnande budet och serviceavgiften från auktionen kommer oavkortat gå till Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Speciallackade mustaschskopa auktioneras ut på PS Auction till förmån för Prostatacancerförbundet!Denna eleganta mustaschskopa är inte bara ett uttryck för stil, utan också en högpresterande planeringskopa på imponerande 500 liter, med S45-infästning för ökad mångsidighet.

Så var med och gör din röst hörd! Delta i auktionen, buda generöst och låt oss tillsammans stödja kampen mot prostatacancer.

Varje bud du lägger är ett steg närmare att göra verklig skillnad. Gör din del för Movember och investera i en skopa som inte bara förändrar landskapet utan också liv. Låt oss tillsammans skapa en starkare framtid!

Kolla in skopan och buda här: https://psauction.se/item/view…

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>