Helt igenom europeisk robot för stränga hygienkrav
Hem TEKNIK Helt igenom europeisk robot för stränga hygienkrav

Helt igenom europeisk robot för stränga hygienkrav

Publicerat av: Redaktionen

Med sin genomtänkta och moderna design uppfyller HD-serien de stränga standarderna för användning inom livsmedelsindustrin, biovetenskap, laboratorieautomation och den medicinska och farmaceutiska sektorn.

I den hygieniska designen ingår ett väl inkapslat hölje, som saknar utskjutande skruvar, en intern kabeldragning och el- och signalanslutning i botten av roboten.

Det släta ytskiktet är särskilt framtaget för att vara slitstarkt och stå emot påverkan av kemikalier vilket ger dem en skyddsklass av IP69K och renrumsklass 5.

Helt igenom europeisk robot för stränga hygienkrav

MOTOMAN-HD7 och HD8 är idealiska för ”våta labb” och renrumsmiljöer eftersom de är lätta att rengöra och tål desinficerande rengöringsmedel med exempelvis väteperoxid. De är konstruerade och tillverkade för den europeiska marknaden av YASKAWAs europeiska robotdivision.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>