iCellate Medical expanderar sitt ackrediterade labb
Hem NYHETERCANCERVÅRD iCellate Medical expanderar nu sitt ackrediterade labb

iCellate Medical expanderar nu sitt ackrediterade labb

Publicerat av: Redaktionen

iCellate har nyligen slutfört sin expansion av sitt laboratorium för sin ackrediterade tjänst GeneMate.

GeneMate är en tjänst som används för att analysera en individs ärftliga risk att utveckla cancer.

iCellate Medical fortsätter att växa!

Övergången till de nya labbytorna är nu klar vilket möjliggör GeneMate vidare automatisering av tjänsten och ett högre intag av kliniska prover. Något som är välkommet när efterfrågan börjar öka.

Det är inte bara GeneMate som drar nytta av mer utrymme på Industrivägen 1 – även iCellates produkt för analys av cirkulerande tumörceller, CellMate, får ett större laboratorium för analys av allt fler kliniska studieprover.

– Med så många kliniska studier som sker parallellt är det fantastiskt att ha ett dedikerat utrymme för utveckling av CellMate-tjänster” säger Sabina Botic, labbchef på iCellate, som har lett övergången till de nya lokalerna.

iCellate Medical expanderar sitt ackrediterade labb

Kvalitetschef Francisca Lameiras, Sr Scientist Linda Adlerz och labbchef Sabina Botic.

GeneMate firar också 1 år sedan dess SWEDAC-ackreditering. Under den senaste revisionen diskuterades de nya anläggningarna och iCellates framtidsplaner för GeneMate.

– Det är mycket betryggande att med SWEDACs hjälp tillse att vi levererar högkvalitativa produkter, säger Francisca Lameiras, kvalitetschef på iCellate.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>