Skapa en ergonomisk & portabel arbetsplats på ett kick!
Hem LIVSSTIL Nu kan du skapa en ergonomisk & portabel arbetsplats på ett kick!

Nu kan du skapa en ergonomisk & portabel arbetsplats på ett kick!

Publicerat av: Redaktionen

Sommaren är här vilket innebär att många börjar jobba hemifrån, från sommarstugan eller på språng någon helt annan stans.

När man arbetar på språng behövs produkter som gör det lätt att hitta en bekväm och hälsosam position, samtidigt som produkterna ska vara enkla att ta med och ta så lite plats som möjligt.

Att arbeta på språng innebär ofta att kontoret för dagen endast består av datorn, vilket gör att ergonomin kommer i kläm.

Att packa med sig hela kontoret varje gång man ska i väg blir inte heller en hållbar lösning. Det ska vara enkelt och lätt att packa sin datorväska med nödvändiga produkter utan att de tar för mycket plats. Nedan delar vi med oss av våra bästa tips för att få en hälsosam arbetsdag, även på språng.

Laptopställ: Ett laptopställ är bland de viktigaste redskapen när man arbetar från nya ställen. Att jobba en hel arbetsdag med dålig nackposition kan orsaka nacksmärta och ryggsmärta, vilket gör laptopstället avgörande för att få en hälsosam hållning. Med hjälp av ett laptopstativ får du upp datorn i ögonhöjd och slipper smärta i nacke, rygg och axlar. Det finns hopfällbara laptopstativ som tar minimal plats så du enkelt kan ta med det när du är på språng.

Kompakt tangentbord och mus: För en ergonomisk hållning är det även viktigt med separat tangentbord och mus. Initialt kan det kännas som mycket att släpa med sig, men även här finns mindre varianter som enkelt ryms i din datorväska. Ett kompakt tangentbord och mus tar lite plats men gör stor nytta både för din effektivitet och bekvämlighet!

Skapa en ergonomisk & portabel arbetsplats på ett kick!Sekretessfilter: Att arbeta på språng kan innebära många resor och då är det viktigt att skydda sin information från nyfikna ögon. Det gör du enkelt med hjälp av ett sekretessfilter som gör det omöjligt för människor runt omkring dig att se vad du har på skärmen och på så sätt kan du känna dig trygg oavsett var du arbetar.

Med dessa små enkla knep får du en ergonomisk och portabel arbetsplats på ett kick!

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>