DEXCOM G7: FÖRÄNDRAR LIV I NORDEN
Hem TEKNIK Dexcom G7: Förändrar liv i Norden

Dexcom G7: Förändrar liv i Norden

Publicerat av: Redaktionen

DexCom, Inc. (Nasdaq: DXCM), den globala pionjären inom kontinuerlig glukosmätning i realtid för personer med diabetes, meddelade tillsammans med Nordic Infucare den fortsatta lanseringen av Dexcom G7.

Efter en framgångsrik lansering i Sverige och Danmark tidigare i sommar förbereder företagen för att introducera Dexcom G7 i Finland och Norge.

Dexcom G7 erbjuder ett kraftfullt och enkelt sätt för användare att få större kontroll över sin diabetes, vilket hjälper dem att hantera sin diabetes med sinnesro. Dess bärbara allt-i-ett-enhet har en låg profil, värms upp snabbare än någon annan CGM på marknaden och skickar glukosavläsningar i realtid automatiskt till en kompatibel smart enhet eller mottagare, inga smärtsamma fingerstick eller skanning krävs.

Verkliga framgångshistorier: Stärkta liv med Dexcom G7

Maria Wallberg, en Dexcom-användare som har levt med typ 1-diabetes sedan 1990 sa om sin erfarenhet av Dexcom: ”Jag har använt Dexcom CGM i många år nu och det har förenklat min vardag på så många sätt. Jag började använda nya Dexcom G7 innan sommaren och det har känts jättebra. Den kortare uppvärmningstiden är ovärderlig, och jag kan knappt känna sensorn när jag har den på. Jag uppskattar dess mindre storlek, jag märker den knappt. Dexcom CGM har verkligen hjälpt mig att balansera mellan mitt jobb, familjeliv och träning och att hålla mina glukosnivåer i schack hela tiden. Trots min livslånga sjukdom kan jag leva ett aktivt liv. Jag tränar, cyklar till jobbet dagligen, leker med barnen, äter den mat jag vill och känner mig trygg med att jag alltid har Dexcom vid min sida”.

Sara Mobäck, en annan hängiven Dexcom-användare som har levt med typ 1-diabetes sedan 2001, sa: ”Jag har använt Dexcom CGM sedan 2019 och det har lärt mig att se mina mönster när det gäller mina glukosvärden. Jag började använda Dexcom G7 i maj och jag uppskattar den mindre storleken men också reservperioden som ger mig möjlighet att byta sensor efter att tiden har gått ut och därför byta sensor när det passar mitt schema. Dessutom kan jag se all min data i G7-appen som gör att mitt diabetesteam kan monitorera datan. Tillsammans kan vi få mitt liv att fungera lika smidigt som nästan vem som helst. Min diabetes styr inte min vardag, för det är jag som bestämmer.”
Maria och Saras erfarenheter återspeglar sentimentet hos otaliga Dexcom-användare över hela världen. Dexcom G7 bygger på den beprövade prestandan hos Dexcom CGM, som kliniskt visat sig minska HBa1C-nivåerna och minimera hyperglykemi och hypoglykemi. Dess anpassningsbara varningar ger tidiga varningar om höga eller låga glukosnivåer, vilket hjälper användare att spendera mer tid inom sitt målområde. Branschledande funktioner gör det också möjligt för användare att hålla kontakten med sina nära och kära och vårdteam när som helst, var som helst.

Vårdpersonal ger positiv feedback: Transformerar diabetesvården

DEXCOM G7: FÖRÄNDRAR LIV I NORDENHälso- och sjukvårdspersonal har också uttryckt sin entusiasm för Dexcom G7, vilket Josef Smeds, VD på Nordic Infucare AB belyser. ”Sedan lanseringen av Dexcom G7 i Sverige i maj har vi fått överväldigande positiv feedback från både vårdpersonal och patienter. Användare och vårdgivare uppskattar den snabba uppvärmningstiden, förbättrade varningsinställningar och den innovativa 12- timmars reservperioden. Patienter, särskilt de som lever aktiva liv, har funnit Dexcom G7 ovärderlig för att förhindra missade bolusdoser och hypoglykemi.”

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>