Investerarforum på GoCo Health Innovation City!
Hem EVENT Investerarforum på GoCo Health Innovation City!

Investerarforum på GoCo Health Innovation City!

Publicerat av: Redaktionen

GU Ventures vill härmed tipsa våra läsare som är saminvesterare om följande event den 17e oktober kl 15-17 på GoCo Health Innovation City, som arrangeras av Finanskompetenscentrum och som riktar sig till professionella investerare.

Ta chansen att besöka GoCo och lyssna till bl.a. Fredrik Wessberg, Emma Rozada, Jacob Torell och flera andra intressanta talare.

På det här evenemanget får vi möjlighet att uppleva det nya spektakulära GoCo Health Innovation City.

Vi kommer att höra om planerna för platsen genom Marie Uddenmyr och få en inblick i vilken typ av verksamheter som kommer att bedrivas här. Att våga satsa på ett så stort projekt och flera andra stadsutvecklingskoncept i Göteborgsområdet kräver mod och skicklighet i sig. Att göra det på så kort tid kräver även att man har en god kapitalförsörjning. Några som har lyckats med det är Next Step Group och vi får ta del av hur Jacob Torell och hans kollegor har gjort och varför de lyckades så bra.

En stor satsning på GoCo utgörs av CCRM Nordic AB:s planer på att bygga ett innovationskluster för kommersialisering av avancerad regenerativ medicin och etablera en nationell infrastruktur för produktion av dem. CCRM Nordic beviljades 80 Mkr i statligt stöd för det, vilket ska medfinansieras av industrin. Bolaget grundades i våras och delägs av GU Ventures, som är Göteborgs universitets holdingbolag, samt ett antal företag, som bl.a. GoCo, Investor, Combigene, kanadensiska motsvarigheten CCRM Canada, som redan byggt upp en framgångsrik verksamhet. Presenterar gör nye VD.n, Fredrik Wessberg, tillsammans med AstraZenecas Johan Hyllner och Anders Persson, vilka har arbetat med uppstarten av CCRM i flera år tillsammans med övriga samarbetspartners.

Emma Rozada är nästa talare som är en erkänd och prisbelönt entreprenör med över tio företag, två exits och tre kriser i ryggen i sit och hennes mans företag The Techno Creatives. Hon berättar om filosofin bakom deras investeringar idag, och vad som har gett henne energi att fortsätta under 17 år och säkert lika många till.

Eventet kommer även beröra AI och hur just Volvo Group är i framkant och arbetar med utvecklingen av teknologin i deras egen verksamhet, portfölj och för framtida investeringar genom Volvo Group Venture Capital. Den tekniska utvecklingen är något ingen kan undvika, och kommer vara ett diskussionsämne på Investerarforum genom Joakim Jardenberg och Erik Johansson.

Självklart kommer det också finnas gott om tid att nätverka.

Investerarforum på GoCo Health Innovation City!Personlig inbjudan kan erhållas av Karin Eriksson vid Finanskompetenscentrum genom att maila Karin.

Vi välkomnar investerare från både in- och utland som vill vara med, då det här evenemanget riktar sig till professionella investerare och för att delta på evenemanget behövs en personlig inbjudan.

Kontakta Karin Eriksson på karin.eriksson@businessregion.se om du vill ha en inbjudan.

Program

15.00 Välkommen och introduktion

Karin Eriksson, FinansKompetensCentrum

Moderator: Klementina Österberg, VD för GU Ventures

15.10 Satsningen inom Goco Health Innovation City

Marie Uddenmyr, Director Corporate Relations, GoCo

15.20 CCRM Nordic skapar förutsättningar för avancerad läkemedelsutveckling

Fredrik Wessberg, VD CCRM Nordic, samt Johan Hyllner och Anders Persson, AstraZeneca

15.40 Kapitalkrävande stadsutveckling, hur har ni gjort?

Jacob Torell, CEO Next step Group

16.00 FIKA

16.20 Från noll till hero

Emma Rozada, Serieentreprenör och investerare,The Techno Creatives

16.40 AI och Volvo, hur tänker ni där?

Joakim Jardenberg, Volvo Group Strategy, och Erik Johansson, Investment director, Volvo Group Venture Capital

17.00 Mingel och nätverkande

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>