Episurf Medical uppdaterar om etablering av en amerikansk kommersiell organisation
Hem NYHETERE-HÄLSA Episurf Medical uppdaterar nu om etablering av en amerikansk kommersiell organisation

Episurf Medical uppdaterar nu om etablering av en amerikansk kommersiell organisation

Publicerat av: Redaktionen

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) ger idag en uppdatering om etableringen av en kommersiell organisation i USA.

I linje med strategin för den amerikanska marknaden och för den första produkten i USA, Episealer Patellofemoral System, bygger Episurf Medical nu ett nätverk av distributörer.

Episurf Medical uppdaterar om etablering av en amerikansk kommersiell organisation

Bolaget har nyligen ingått avtal med ett flertal distributörer vilka täcker en befolkningsmängd om nästan 50 miljoner människor, och bolaget förväntar sig att ytterligare avtal kommer ingås inom de kommande veckorna och månaderna. De distributörer som bolaget initialt riktar in sig mot inkluderar distributörer som redan har affärsförbindelser med högproduktiva ortopeder och som tidigare var ledande intäktsgenererare för konkurrerande produkter. De redan kontrakterade distributörerna arbetar för i stort sett samtliga stora ortopediska bolag utan att ha likvärdiga produkter i sitt utbud.

”Hittills har responsen på Episurfs patellofemorala system, från både ortopeder och distributörer, varit överväldigande positiv. Ortopeder delar vår syn på den del av marknaden som Episurf avser att fylla, samt delar också vår syn på befintliga produkters brister. Med stöd av den starka kliniska evidensen för implantaten Episealer Knee i Europa är det tydligt att vårt erbjudande, befintligt och framtida, ses och kommer att ses som ett välkommet tillskott hos ortopedkåren i USA. Efter att initialt intresse från ortopeder samlas in har varje sjukhusgrupp i landet en egen inköpsprocess för nya produkter, och vi har påbörjat detta arbete hos ett flertal institutioner över hela landet”, säger Patrick Jamnik, President, Episurf Medical Inc.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>