Nordic Relax ställer ut infraröd bastu på Allt för Hälsan
Hem LIVSSTIL Nordic Relax ställer ut infraröd bastu på Allt för Hälsan

Nordic Relax ställer ut infraröd bastu på Allt för Hälsan

Publicerat av: Redaktionen

Nordic Relax, leverantör av infraröd bastu med nordisk design ställer ut på Allt för hälsan på Stockholmsmässan 10-12 november.

Besökare på mässan kommer ha chansen att uppleva fördelarna med infraröd bastu och prova på Nordic Relaxs högkvalitativa produkter.

Den infraröda tekniken, som erbjuder djup värme har blivit alltmer populär som ett enkelt sätt att främja avslappning och förbättra hälsan.

Vi ser fram emot att visa upp vår infraröda bastu och dela med oss av våra kunskaper om de positiva effekterna den kan ha på hälsa och välbefinnande, säger Julia Svenmo.

Nordic Relax ställer ut infraröd bastu på Allt för HälsanBesökare kan hitta Nordic Relaxs monter på plats B 10:14. Experter från Nordic Relax finnas tillgängliga för att svara på frågor och ge vägledning kring användningen av bastun.

Allt för hälsan är en av Skandinaviens största mässor inom hälsa, träning och välbefinnande, och lockar tusentals besökare varje år.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>