Vårruset Sveriges största löparturné är här
Hem LIVSSTIL Vårruset Sveriges största löparturné är här

Vårruset Sveriges största löparturné är här

Publicerat av: Redaktionen

Hallon ingår i sponsoravtal med Vårruset, Sveriges största löparturné för tjejer.

Vårruset, som går av stapeln maj-juni, samlar varje år tusentals tjejer i städer runt om i Sverige som tillsammans springer in våren.

Vårruset Sveriges största löparturné är härHallon, som är exklusiv telekom-sponsor för årets upplaga, kommer vara på plats i samtliga städer för att peppa och heja fram deltagarna och bland annat erbjuda platser där de kan ladda batterierna.

Efter ett inställt lopp och en digital upplaga var Vårruset tillbaka som vanligt 2022. Inför årets löparturné har intresset varit stort och fler rörelseglada tjejer än på många år väntas under perioden 2 maj-13 juni springa in våren i totalt 20 städer från söder till norr.

– Vi är oerhört glada över att vara med och bidra till den fina gemenskap som Vårruset inneburit under så lång tid. Precis som Hallon är Vårruset tillgängligt, socialt och underhållande för både unga och äldre. Tillsammans med arrangören, övriga sponsorer och deltagare hoppas vi på en härlig folkfest i rörelsens tecken, säger Moa Rolén Nordin, Media Manager på Hallon.

Hallons sponsorskap kommer att synas och uppmärksammas på Hallons och Vårrusets hemsidor och i respektives sociala medier under hela månaden. Förutom särskilt utplacerade laddningsstationer runt om på evenemangsområdena kommer Hallon också att genomföra olika aktiviteter i samband med loppen. I vissa större städer kommer man även att ha en lounge-avdelning där deltagarna kan vila kropp och knopp och umgås.

Premiärloppet går av stapeln i Malmö och turnén avslutas sedan i Östersund. Precis som tidigare upplagor väljer deltagare själva om de vill promenera, jogga eller springa distanserna 2,5 eller 5 kilometer. I år kan deltagare dessutom välja på plats.

– Löparturnén är en fantastisk mötesplats för rörelseglada från hela Sverige och vi ser fram emot att få heja fram alla starka tjejer runt om i landet. Stanna till om du ser Hallon på evenemangsområdet – hos oss kan du ladda både dina egna och mobilens batterier, säger Moa Rolén Nordin.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>