Ny avgiftsfri webbutbildning i palliativ vård för läkare
Hem HÄLSA Ny avgiftsfri webbutbildning i palliativ vård för läkare

Ny avgiftsfri webbutbildning i palliativ vård för läkare

Publicerat av: Redaktionen

Äntligen kan vi stolt presentera den helt avgiftsfria webbutbildning i palliativ vård för läkare och läkarstuderande: Läkarmodulen!

Läkarmodulen är fortsättningen på Betaniastiftelsens succésatsning i palliativ vård – Lindring bortom boten.

Ny avgiftsfri webbutbildning i palliativ vård för läkareDet är en grundutbildning i palliativ vård för all personal inom vård & omsorg och är helt kostnadsfri. Sedan lanseringen i juni 2022 har över 20 000 tagit del av Lindring bortom boten!

Nu vill vi bidra till att utveckla den palliativa vården genom att erbjuda en webbutbildning exklusivt för läkare och läkarstuderande.

Läkarmodulen är framtagen med ett expertråd av sakkunniga läkare. Med den samlade mångåriga erfarenheten av palliativ vård, onkologi, psykiatri, internmedicin och rehabilitering ska utbildningen bidra till ökad vårdkvalitet och höjd kompetens inom den palliativa vården.

Anmälan är öppen från och med idag fredag 1 december 2023.

Mer info & anmälan via vår hemsida:
betaniastiftelsen.nu/utbildningar/lakarmodul-lindring-bortom-boten/

Utbildningen är framtagen med stöd från Regionala Cancercentrum i Samverkan (RCC).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>