Nu är det enklare att förnya recept via 1177.se
Hem NYHETERE-HÄLSA Nu är det enklare att förnya recept via 1177.se

Nu är det enklare att förnya recept via 1177.se

Publicerat av: Redaktionen

Nu är det enklare för invånare i Västerbotten att förnya recept som de fått utskrivna via sin hälsocentral.

I e-tjänsten Förnya recept på 1177.se ser invånaren sina tidigare utskrivna läkemedel i en lista och kan lägga till de som behöver förnyas, i stället för att fylla i informationen manuellt.

Genom att logga in på 1177.se kan invånare hantera sina vårdärenden på ett säkert sätt.

Invånare kan till exempel kontakta sin mottagning, läsa sin journal och fylla i olika formulär från vården. Den mest använda e-tjänsten är Förnya recept. Fler än 150 000 ärenden om receptförnyelse skickades in till vården i Västerbotten under 2022.

Nu är det enklare att förnya recept via 1177.se– Det här är en efterlängtad utveckling av e-tjänsten Förnya recept. Det kommer att göra det enklare för invånare att använda den. Det kommer också underlätta för vårdpersonal på länets hälsocentraler som direkt får in fullständig information om läkemedlet, säger Emma Sjöström, objektledare verksamhet för invånartjänster i Region Västerbotten.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>