Funmeds klinik i Malmö stänger för ökat fokus på expansion i Stockholm och Göteborg
Hem HÄLSA Funmeds klinikverksamheten i Malmö stänger för ökat fokus på expansion i Stockholm och Göteborg

Funmeds klinikverksamheten i Malmö stänger för ökat fokus på expansion i Stockholm och Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Styrelsen i Funmed AB har fattat beslutet att stänga klinikverksamheten i Malmö.

Beslutet är en del av företagets strategi att fokusera resurser och investeringar på i första hand Stockholm och Göteborg.

– I det rådande ekonomiska läget är det viktigt att fokusera på verksamhetsområden som har förmåga att nå lönsamhet i närtid. Detta är något vi inte se kan se för Malmö-kliniken, säger Gustav Björnlund, vd och ansvarig för Funmed-klinikerna

Fackliga förhandlingar är avslutade och de berörda medarbetarna är informerade.

– Beslutet att stänga kliniken i Malmö är en nödvändig strategisk åtgärd för att säkerställa vår fortsatta tillväxt i de regioner där vi ser hög efterfrågan, fortsätter Gustav Björnlund. Ett flertal av våra Malmöpatienter kommer redan från andra regioner i Sverige, däribland många från Stockholmsområdet.

Funmeds klinik i Malmö stänger för ökat fokus på expansion i Stockholm och Göteborg

Gustav Björnlund, vd och ansvarig för Funmed-klinikerna och leg. läkare Peter Martin, grundare.

Funmed siktar nu på att intensifiera sina ansträngningar och resurser för att ytterligare utveckla verksamheterna i Stockholm och Göteborg, där fler kliniker kan komma att öppnas inom det närmaste året. Patienterna i Malmö kommer successivt att föras över till klinikerna i Stockholm och Göteborg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>