Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris
Hem HÄLSA Nordic Healthcare Group köper den svenska Precuris

Nordic Healthcare Group köper den svenska Precuris

Publicerat av: Redaktionen

En av Nordens största expertrådgivare inom life science och hälso- och sjukvårdssektorn, Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris.

Uppköpet innebär ökad kapacitet för att implementera, stödja och projektleda införandet av ny teknik och nya arbetssätt i vården. 

I veckan signerades avtalet mellan Nordic Healthcare Group (NHG) och Precuris, båda expertrådgivningsföretag, med vården och life science-sektorn som primära kunder.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Precuris till NHG. Det ligger helt i linje med vår nordiska tillväxtstrategi, att ständigt öka vår förmåga att stödja våra kunder genom att erbjuda expertis inom hela life science-sektorns ekosystem, säger Magnus Gink, CEO för Nordic Healthcare Group i Sverige.

Precuris har lång erfarenhet av implementering av nya lösningar och projektledning, liksom förändringsprocesser inom hälso- och sjukvård. I kundportföljen ryms ett stort antal sjukhus och regioner, däribland Region Skåne, Capio S:t Göran, Capio Sverige, Region Dalarna och Nya Karolinska och Karolinska Universitetssjukhuset.

Nordic Healthcare Group köper svenska Precuris

NHG köper Precuris och avtalet signeras av Magnus Gink, CEO Nordic Healthcare Group Sverige, Vesa Kämäräinen, grundare och styrelsemedlem, NHG och Preben Andreassen, vd Precuris.

Hur känns det här för er?

– Verkligen fantastiskt kul! Vi var egentligen inte till salu, men med en stark ägare som NHG kommer vi bland annat att få tillgång till ett bredare tjänsteutbud, med stöd av avancerad data och analys på ett sätt som det helt enkelt inte gick att säga nej till, säger

Preben Andreassen, vd Precuris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>