Visiba Care berättar mer om sin AI-lösning för träffsäker digital triage
Hem PARTNERZONEVISIBA CARE Visiba Care berättar nu mer om sin AI-lösning för träffsäker digital triage

Visiba Care berättar nu mer om sin AI-lösning för träffsäker digital triage

Publicerat av: Redaktionen

Visiba Care bestämde sig redan 2018 för att gå ifrån en trädstruktur till ett sannolikhetsbaserat nätverk, för att låta sin lösning för automatiserad anamnes och triage ta väl underbyggda beslut i framtiden, och bli bättre med tiden.

Med en bas i avancerad AI-teknik guidar Red Robin, Visiba Cares verktyg för automatiserad anamnes och triage, patienten till rätt plats i vårdkedjan samtidigt som tjänsten ger stöd till vårdpersonal och läkare vid medicinska bedömningar i första linjens vård.

Visiba Care berättar mer om sin AI-lösning för träffsäker digital triageRed Robin kan ändra sig, precis som en människa

Tack vare att Red Robin bygger på ett sannolikhetsbaserat nätverk finns en unik flexibilitet som gör att AI-motorn under utfrågningens gång kan byta spår, om svaren leder fram till en mer trolig bedömning. Precis som en människa hade gjort. Exempelvis kan Red Robin inse att en magsmärta kan vara en åkomma till följd av ett psykologiskt tillstånd.

Addera datakällor

Ytterligare en fördel med verktygets uppbyggnad är att nya data och andra parametrar kan läggas till. Till exempel kan Red Robin använda analys av bilder som patienten laddar upp, för att föra in ytterligare en parameter och göra en bättre helhetsbedömning.

”Vi är stolta över det vägval vi har gjort, eftersom vi tror att det är AI som verkligen kommer kunna revolutionera vad sjukvårdspersonal och läkare lägger sin tid på i framtiden”, säger Marcus Olivecrona, Head of AI and Medical, på Visiba Care.

Hör mer om lösningen under Vitalis

I takt med AI:s snabba avancemang i andra delar i samhället och det enorma intresset för ChatGPT i media och bland tjänstemän som ser en chans att förenkla sitt arbete, har Visiba Care fått många nyfikna frågor om utvecklingen av AI i deras lösning för automatiserad anamnes och triage.

På Vitalis 2023 får du chansen att se hur det fungerar!

Under Vitalis 2023 kommer Visiba Care och Marcus Olivecrona varje dag kl. 10 göra en djupdykning i Red Robins tankeprocess – för dig som är intresserad av detaljerna. I vår monter ger vi dig en unik möjlighet att följa en anamnes hela vägen till differentialdiagnoser och triagering.

Tid: 10.00-10.15 | 30 min (15 min för frågor)
Plats: Monter B07:12

Primärvårdsläkaren berättar om värdet från sitt perspektiv

Om du är mer intresserad av de värden Red Robin kan ge vården i vardagen, är du välkommen till programpunkten Mer jämlik vård och tryggare triagering med hjälp av kliniska data, där primärvårdsläkaren Joel Ellbin föreläser om ett tryggare och snabbare sätt att förstå symtombeskrivningar och vilka potentiella diagnoser de kan kopplas till.

Tid: 13:00-13:30 | 30 min
Plats: A1
Spår: Jämlik hälsa

Varmt välkommen!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>