Ytterligare en behandlingsklient nådde idag 3 års spelfrihet
Hem HÄLSA Ytterligare en behandlingsklient nådde idag 3 års spelfrihet

Ytterligare en behandlingsklient nådde idag 3 års spelfrihet

Publicerat av: Redaktionen

Idag firar vi 3 års spelfrihet tillsammans med en av våra behandlingsklienter 👏🎉🥳 som beskriver känslan så här:

”Idag har det gått tre år utan spel. Det känns verkligen som att tiden sprungit iväg de senaste åren.

Resan har minst sagt varit känslofylld. Otroligt mycket har hänt i mitt liv, såväl med som motgångar.

Vid motgångar har jag rest mig och kämpat vidare.

För tre år sedan tog jag beslutet att berätta för mina föräldrar om mitt beroende. Det var det jobbigaste beslutet jag tagit men samtidigt ett av de bästa. Utan min öppenhet och ärlighet hade jag aldrig kommit ur beroendet på egen hand. Idag, tre år senare kan jag känna stolthet över min resa och personliga utveckling.

Ytterligare en behandlingsklient nådde idag 3 års spelfrihetSpelfrihetens behandling har varit en förutsättning för att jag skall hålla mig spelfri. Behandlingen gav mig framförallt kunskap om sjukdomen men även verktyg och strategier som implementerats i min vardag.

Stort tack till Spelfriheten, min familj och mina vänner ❤️. Det går inte att förklara med ord vad kärleken och stödet ni ger betyder. Utan er hade jag inte varit där jag är idag. 🙏”

Vi säger förstås stort grattis och vi är glada att vi får fortsätta vara med dig i tillfrisknandet.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>