Christian Gyllenberg blir ny CFO på GPX Medical
Hem ANNONS Christian Gyllenberg som ny CFO på GPX Medical

Christian Gyllenberg som ny CFO på GPX Medical

Publicerat av: Redaktionen

Christian Gyllenberg tillträder rollen som ny Chief Financial Officer på GPX Medical AB (publ) den 1 januari 2022 i linje med bolagets successionsplanering.

Urban Ottosson, nuvarande CFO i GPX Medical, fortsätter sitt strategiska arbete i styrelsen för GPX Medical.  

Christian Gyllenberg har tidigare arbetat med revision och som Business Controller i verksamhetsnära roller på företag inom olika branscher som till exempel EY, Attendo och DHL. Christian har ett stort intresse av att vara med och bygga upp bolag från grunden, att se till att de finansiella verktygen är på plats för att underlätta för resten av verksamheten i ett tillväxtskede.

”Vi är glada över att få välkomna Christian till GPX Medical. Christian har värdefulla kunskaper och erfarenheter för rollen och kommer med sitt engagemang och driv vara en viktig del av GPX Medicals tillväxtresa framåt. Inom business och sales controlling har han haft fokus på att skapa en lönsam affär och jag ser att Christian kommer kunna bidra till vår kommersialiseringsfas där han kommer att arbeta för god lönsamhet i affären”, säger Hanna Sjöström, vd på GPX Medical.

Christian Gyllenberg blir ny CFO på GPX Medical

Christian Gyllenberg

”Det ska bli väldigt spännande att få vara med på GPX Medicals tillväxtresa framåt, från ett noterat bolag till kommersialisering och marknadslansering av NEOLA®, bolagets medicintekniska produkt för kontinuerlig lungövervakning av för tidigt födda barn. Produkten som GPX Medical utvecklar, NEOLA®, ligger mig varmt åt hjärtat och är något som jag brinner lite extra för,” säger Christian Gyllenberg, tillträdande CFO på GPX Medical.

Christian Gyllenberg startar sitt uppdrag den 1 januari 2022.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>