Untitled 17
Hem PRODUKTNYTTHUAWEI Appen Alltid öppet klar för AppGallery

Appen Alltid öppet klar för AppGallery

Publicerat av: Redaktionen

Huawei fortsätter sin stora satsning på att utveckla AppGallery och nu finns även Region Stockholms vårdapp Alltid öppet tillgänglig.

Den är en viktig del i Huaweis arbete att göra samhällsviktiga lokala appar tillgängliga för alla.

AppGallery har fokuserat sitt arbete med utvecklare på såväl lokal som global nivå. Målet är att hitta de mest relevanta apparna för användarna, öka antalet utvecklare som jobbar på plattformen och att ge fler valalternativ till konsumenter runt om i världen. Med Region Stockholms app Alltid öppet kan användaren flexibelt möta vården via videomöte. Flera mottagningar erbjuder även chatt.

Untitled 17 – Det är förstås en viktig milstolpe att nu ha appen Alltid öppet, som i dessa tider onekligen är oerhört viktig, tillgänglig. Arbetet med att bygga upp AppGallery som ett fullgott alternativ fortsätter med full fart såväl globalt som lokalt. Vårt mål är att snarast möjligt att ha ett utbud av appar som möter våra svenska kunders behov. Man ska kunna hitta allt på ett enkelt, överskådligt och säkert sätt, säger Sofia Björnerfors, PR ansvarig på Huawei Consumer Group i Sverige

Under året som gått har globala appar som Moovit, Bolt, Viber, Booking.com och Tidal blivit del av den växande plattformen. Bland svenska appar syns BankID, Swish, Freja e-ID, Hitta.se, Foodora, Biluppgifter, Storytel, Nextory, Truecaller och KRY. AppGallery erbjuder för närvarande 18 olika app-kategorier inom spel, socialt, underhållning, utbildning, nyheter och artiklar, foto och video, mat och dryck, transport och biljetter, shopping och verktyg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>