Med Garmins nya aktivitetsmätare vívosmart 5 är det enkelt att få kontroll på hälsa, välmående och aktivitet
Hem LIVSSTIL Med Garmins nya aktivitetsmätare vívosmart 5 är det enkelt att få kontroll på var hälsa, välmående och aktivitet

Med Garmins nya aktivitetsmätare vívosmart 5 är det enkelt att få kontroll på var hälsa, välmående och aktivitet

Publicerat av: Redaktionen

Garmin lanserar vívosmart 5, en smart och bekväm aktivitetsmätare som är lätt att läsa av och som har Garmins mest avancerade funktioner inom sömn, inklusive sleep score.

Framtagen för dig som söker en enklare lösning för att registrera din hälsa. vívosmart 5 ger dig enkelt en överblick kring din hälsa, bland annat Pulse Ox, pulsmätning dygnet runt, Body Battery energinivåer, stressmätning dygnet runt och ännu mer – inget abonnemang krävs.

vívosmart 5 registrerar dina steg, förbrända kalorier och intensitetsminuter och har ett stort antal inbyggda sportappar för aktiviteter som vandring, simning i pool, cykling, yoga, konditionsträning och ännu mer. Den har också smartaviseringar, kalenderpåminnelser och säkerhetsfunktioner som du startar genom att trycka på en knapp.

“Vi vet att många av våra kunder vill ha ett enkelt och bekvämt armband i en snygg design” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin. “vívosmart 5 är diskret och finns där när du behöver den för att registrera sömn, puls, aktiviteter eller för att enkelt se dina sms.”

Snygg och bekväm

Med Garmins nya aktivitetsmätare vívosmart 5 är det enkelt att få kontroll på hälsa, välmående och aktivitet

Ett rundat band gör att vívosmart 5 sitter bekvämt på din handled, vilket är särskilt viktigt då du sover. Jämfört med sin föregångare har vívosmart 5 en tydlig display som är 66% större med större text samt en lättanvänd touchskärm och ett gränssnitt med knappar. Det finns också ersättningsarmband som du enkelt byter på din vívosmart 5. Den är vattentålig och du kan både duscha och simma med den. Den har också en imponerande batteritid på upp till 7 dagar och kan därmed följa dig dygnet runt.

Det viktigaste inom hälsa

Ta kontroll över ditt välmående med Garmins avancerade funktioner för att registrera hälsa. Mät pulsen dygnet runt, med en teknologi som överträffar konkurrenterna genom att mäta pulsen flera gånger varje sekund, dygnet runt. Dessutom kan vívosmart 5 avisera dig vid onormalt höga och låga pulsvärden, som du själv har angett. Då du sover ger funktionen avancerad sömnregistrering med sleep score dig en analys av både kvantiteten och kvaliteten av din sömn. Denna poäng baseras på hur lång tid du har spenderat i olika sömnfaser, hur mycket du har rört på dig, stressnivåer och ännu mer. vívosmart 5 mäter också Pulse Ox (på natten, hela dagen eller på begäran), andning, Body Battery energinivåer, stress, vätskekontroll och har även funktioner för att registrera kvinnors hälsa.

vívosmart 5 är idealisk för kunder som värdesätter enkelhet. Det är enkelt att se statistik på ett intuitivt sätt och du kan anpassa skärmen för snabb åtkomst till dina favoritfunktioner.

Framtagen för en aktiv livsstil

Oavsett om din aktivitet innebär en promenad med en vän, simma längder i en bassäng, höja pulsen på ett spinningpass eller träna på gymet så har vívosmart 5 de aktivitetsprofiler du behöver, direkt på din handled. Anslut ditt armband till en kompatibel telefons GPS för en noggrann mätning av distans, tid och tempo då du går, springer eller cyklar utomhus. Funktionen som talar om Konditionsålder motiverar dig att uppnå en lägre ålder än din fysiska ålder genom att öka din aktivitet, minska på ditt kroppsfett och sänka din vilopuls.

Säkerhets- och spårningsfunktioner ger trygghet när du tränar utomhus. Tryck bara på knappen under ett par sekunder för att utlösa ett larm om assistans. Då skickas ett sms med din position till dina utvalda nödkontakter.

Håll dig uppkopplad

Var aktiv och förbli ändå uppkopplad med smartaviseringar direkt på handleden. Då armbandet är ihopparat med en kompatibel smartphone (vívosmart 5 fungerar fint med både Apple och Android), kan du se sms, kalenderaviseringar, aviseringar från sociala medier, nyhetsaviseringar och ännu mer. En personligt anpassad morgonrapport är det perfekta sättet att starta dagen då den ger värdefull (och vänskaplig!) information såsom sleep score, stegmål, kommande kalenderbokningar, väder och även gratulationer på din födelsedag!

vívosmart 5 finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris på 1 599 kronor.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>