Sasoo renar luften i rummet från virus och bakterier
Hem PRODUKTNYTT Lovande Sasoo renar luften i rummet från virus och bakterier

Lovande Sasoo renar luften i rummet från virus och bakterier

Publicerat av: Redaktionen

Luftrenaren sasoo håller vad den lovar

Det har aldrig varit viktigare än nu att börja tänka på att skaffa en luftrenare som tar hand om virus och bakterier i aerosolerna som vi andas in och ut.

Våra arbetsplatser, träningslokaler och offentliga utrymme. Andas är något vi gör hela tiden och kan inte välja bort vilket andetag vi skall ta och inte. Därför är det viktigt att se till så att det finns luftrenare i de miljöer som vi rör oss i. Tänk på att välja en luftrenare som är både effektiv och kraftfull, vilket betyder att luftrenaren skall ha en kraftig motor som kan fånga in rätt mängd luft för rummet den placeras i och att den har en effektiv filterteknik som kan kapsla in partiklar ända ner till nanostorlek.

Luftrenaren sasoo finns in två olika storlekar och den största klarar av rum upp till 100m2 och den mindre klarar av rum upp till 30m2. Dessa luftrenare är effektiva och kraftfulla och de passar utmärkt för t.ex många olika lokaler som öppna kontorsytor, lobby, konferensrum, gym, biograf, behandlingsrum, arbetsrum, väntrum, mottagningsrum, matsalar, restauranger, butiker och caféer. Både sasoo och sasoo s har en ren och stilfull design, båda aggregaten är lätta att använda och byta filter på. Den rena och stilfulla designen gör att de är enkla att placera ut och smälter bättre in i våra olika miljöer, både privata och offentliga.

Sasoo och sasoo s renar luften och sasoo s renar luften i rummet från virus som tex SARS-CoV-2, aerosoler, bakterier, pollen, allergener, fint damm och andra partiklar ända ner till nanostorlek. Aggregaten är utrustade med HEPA-filter och renar luften med en effektivitet på 99,995%.

Luftrenaren sasoo och sasoo s har en låg ljudvolym eftersom tillverkaren har satsat på att använda elektronik av högkvalitet med låg ljudnivå för undvika brummande och andra störande ljud för omgivningen. Ljudnivån för den större luftrenaren sasoo ligger ljudnivån på <52db och för den mindre luftrenaren sasoo s ligger ljudnivån på 37-51 db, vilket kan likställas med en normal samtalnivå som ligger på ca 52db.

Sasoo renar luften i rummet från virus och bakterier

Sist men inte minst är luftrenaren sasoo och sasoo s utrustade med en indikator som mäter koldioxidhalten (CO2) i rummet. Indikatorn mäter kontinuerligt rummets luftkvalitet och meddelar när det är dags att tillföra nytt syre. Det här är ett mycket bra hjälpmedel i alla miljöer, men framförallt där många samlas tillsammans i stängda utrymme som t.ex mötesrum, klassrum, väntrum och andra lokaler för möten, föreläsningar, konferenser, gymsalar, lunchrum, yogasalar, matsalar på äldreboende och förskolor mm.

Luftrenaren sasoo och sasoo s påverkar inte eller stör befintlig ventilation och luftdynamik.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>