Hem PRODUKTNYTT Garmin presenterar Instinct Tactical Edition En robust GPS-klocka, designad för att tåla de tuffaste förhållandena

Garmin presenterar Instinct Tactical Edition En robust GPS-klocka, designad för att tåla de tuffaste förhållandena

Publicerat av: Redaktionen

Garmin presenterar idag Instinct Tactical Edition, en robust smartwatch med GPS för utomhusbruk med taktiska funktioner i två färgvarianter: Black och Coyote Tan.

Garmin presenterar Instinct Tactical Edition En robust GPS-klocka, designad för att tåla de tuffaste förhållandena 3Instinct Tactical Edition bygger på Instinct-seriens beprövade tillförlitlighet och adderar förbättrade funktioner från Garmins tactix-serie, inklusive kompatibilitetsläget nattvisning, appen Jumpmaster, GPS-format med dubbla positioner, förinlästa taktiska aktiviteter och waypointprojicering. En annan nyhet i Instinct Tactical Edition är ett dolt läge som förhindrar lagring och delning av GPS-positioner.

– Serien Instinct har snabbt visat sig vara en klocka för personer som behöver utrustning som är lika tuff som de förhållanden de möter, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– Instinct Tactical Edition har taktiska funktioner från Garmins tactix-serie och kombinerar det bästa från båda serierna för att tillhandahålla taktiska funktioner och multisportfunktioner för människor som gärna spenderar tid utomhus och som kräver en klocka de kan lita på även i den mest utmanande terrängen.

Instinct Tactical Edition är full med funktioner för navigering och träning och innehåller flera funktioner som är specifika för taktiska övningar, inklusive Jumpmaster, men också taktiska förinlästa aktiviteter, projicerade waypoints, GPS-format med dubbla positioner och är kompatibel med nattvisning. För fallskärmshoppning finns Jumpmaster med tre hopptyper: HAHO, HALO och Statisk. När du ställer in klockan i läget med dubbla positioner visar klockan samtidigt två uppsättningar koordinatsystem, som till exempel MGRS och latitud/longitud, på samma dataskärm. När nattvisningsläget är aktiverat kommer skärmens inställning för bakgrundsbelysningen att minska till en nivå som inte stör mörkerglasögonens funktion.

När dolt läge aktiveras förhindras lagring och delning av GPS-position och trådlösa kommandon inaktiveras.

I dolt läge är GPS-positionen synlig på enheten; platserna sparas dock inte i enhetsminnet eller delas. Detta möjliggör träningsfunktioner i områden där positionssäkerheten kan vara ett problem, utan att avslöja positionen om en enhet fångas fysiskt eller om de inspelade aktiviteterna delas. Dolt läge inaktiverar också all trådlös kommunikation till och från enheten.

Instinct Tactical Edition är konstruerad enligt militära standarder (MIL-STD-810G) för värme-, stöt, och vattentålighet (klassad till 100 meter) och har ett fiberförstärkt polymerhölje. Den har en kemiskt härdad och repningsbeständig display som är lättläst, även i direkt solljus. Dessutom har de helt ventilerade silikonarmbanden två oberoende, löstagbara öglor för att säkert hålla klockan på plats

När du är ute i fält, kan du säkert utforska nya vägar tack vare Instinct Tactical, med funktioner för multipla GNSS-satellitnätverk för att spåra din position i mer utmanande miljöer än med enbart GPS. Innan du ger dig ut, använd Garmin Explore-appen för att planera turen i förväg och när det är dags att ta sig tillbaka till lägret kan TracBack-funktionen på klockan navigera längs samma rutt tillbaka till startpunkten.

Oavsett om det gäller camping, träning eller dagliga aktiviteter, håller Instinct Tactical Edition bland annat koll på puls, steg, tillryggalagt avstånd och förbrända kalorier. Vandring, löpning, cykling, simning, kajakpaddling och skidåkning är bara några av de aktiviteter som enheten stödjer. När den paras med din kompatibel smartphone kan du låta din telefon vara nedpackad och skyddad och få smartaviseringar som sms, e-postmeddelanden och andra aviseringar direkt på handleden. Instinct Tactical Edition är också kompatibel med andra Garmin-enheter som inReach Mini och hundenheter.

Instinct Tactical Edition har en batteritid på upp till 14 dagar i smartwatch-läge, upp till 16 timmar i GPS-läge och upp till 40 timmar i batterisparläge UltraTrac. Den finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 3 899:-

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>