Susana Quintela, specialist på gynekologi och fertilitet enligt Traditionell kinesisk medicin
Hem MEDICINTEKNIK Susana Quintela specialist på gynekologi och fertilitet enligt Traditionell kinesisk medicin

Susana Quintela specialist på gynekologi och fertilitet enligt Traditionell kinesisk medicin

Publicerat av: Redaktionen

Susana Quintela har en lång klinisk erfarenhet av kinesisk akupunktur.

Akupunktur i kombination med örter är en av de mest effektiva metoderna för att behandla både kvinnlig och manlig infertilitet.

Akupunktur ökar också chanserna att bli gravid i samband med en IVF behandling. Man får dessutom en allmänt förbättrad hälsa som är grunden för en frisk graviditet. Även kvinnor med flera misslyckade IVF försök får ofta effektiv hjälp med kinesisk medicin.

Under mer än 20 år har Susana hjälpt 100-tals kvinnor med olika fertilitetsproblem att bli gravida.

Susana Quintela, specialist på gynekologi och fertilitet enligt Traditionell kinesisk medicin

Under mer än 20 år har Susana hjälpt 100-tals kvinnor med olika fertilitetsproblem att bli gravida.

”Vi hade nästan gett upp när jag hörde talas om akupunktur och kinesiska örter och Susana Quintela. Jag kontaktade Susana och började behandling hos henne. Jag behandlades med akupunktur och kinesiska örter, tog tempen varje morgon och förde diagram om menscykeln. Efter några månader såg Susana att diagram-kurvorna började se normala ut. Precis när Susana sagt det blev jag gravid månaden efter. Vad lycklig jag blev, men förstås också väldigt rädd för missfall. …

Vid 43 års ålder blev jag spontant gravid. Tänk att få ett barn till och ett syskon till vår son, något som jag och min man inte alls vågat tro …. Barnmorskan konstaterade (under graviditeten) att mitt blodtryck var högt och hade risk för blodförgiftning. Susana behandlade mig i förebyggande syfte, jag mådde bra under hela graviditeten och födde en underbar liten flicka efter fullgången graviditet.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>