Skincity expanderar – Danmark ny huvudmarknad
Hem ANNONS Skincity breder ut sig – Danmark ny huvudmarknad

Skincity breder ut sig – Danmark ny huvudmarknad

Publicerat av: Redaktionen

Sedan starten 2011 har Skincity positionerat sig som ledande hudvårdsklinik online med Sverige som första huvudmarknad.

Under decenniet som gått har såväl Norge, Finland och Storbritannien lanserats som aktiva marknader, vilket bland annat innebär att kunderna möts av lokalt språk på webbsidan, en hudterapeutbemannad kundtjänst samt lokal marknadsföring.

På de aktiva marknaderna finns idag även lokala kontor som, förutom att husera kund- och marknadsföringsteamen, även fungerar som showrooms för bolagets totalt cirka 70 professionella varumärken och mötesplats mellan Skincity och lokal press och influencers.

Skincity expanderar – Danmark ny huvudmarknadI oktober lanseras nu nästa huvudmarknad, Danmark – ett naturligt steg i Skincitys globala expansion.

Skincitys interim CEO Pernilla Nissler om lanseringen:

”Vi har under flera år sett ett ökat intresse från den danska marknaden och har redan en befintlig kundbas som har hittat till oss via vår globala, engelskspråkiga sajt. Vi ser därför Danmark som ett naturligt steg för oss i vår vidare expansion och ser fram emot att nu även kunna erbjuda den danska kunden vår unika service på lokalt språk”.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>