Sveriges första Yogobehotell
Hem HÄLSA Sveriges första Yogobehotell

Sveriges första Yogobehotell

Publicerat av: Redaktionen

[LIVSSTIL] Som första hotell i Sverige erbjuder nu Quality Hotel Frösö Park gratis yoga och träning online till alla sina gäster.

På Frösö Park kan gästerna använda Yogobes yoga- och träningsvideos på rummen och ta med sig onlinetjänsten hem.Sveriges första Yogobehotell 2

Med en gemensam vision om att få fler människor att må bra och träna regelbundet i sin vardag, både hemma och på resan, har Yogobe och Quality Hotel Frösö Park startat ett samarbete. Hotellets gäster får nu tillgång till Yogobes videosekvenser inom yoga, träning, mindfulness och meditation.

– Vi vill att våra gäster mår bra och känner att vi gör allt för att de skall få den bästa möjliga hotell- och spa-upplevelsen. Genom att ge Yogobe och yoga till våra gäster så tar vi denna intention med in på gästens rum tillsammans med ledande svenska profiler och experter inom träning och hälsa, säger Björn Hemmingson, VD Quality Hotel Frösö Park.

Yogamattor finns på hotellet – för gästerna är det bara att välja plats, rulla ut mattan och logga in via sin mobil, dator eller surfplatta. Att vistas på Frösö Park innebär att ha den ständigt närvarande Storsjön och fjällvärlden tätt inpå. Gästerna kan välja att utöva sin yoga och träning på rummet, i spaet eller varför inte ute i den storslagna jämtska naturen.

I maj i år öppnade Östersunds nya hotell och mötesplats upp portarna på Frösön. Quality Hotel Frösö Park är ett sporthotell med en profil inom träning och unika naturupplevelser. När Frösö Park nu även öppnat sitt spa breddar de sin profil med att erbjuda yoga och träning online till alla sina gäster.

– Att regelbundet röra på sig samt att ge sig själv utrymme för reflektion och återhämtning är en nyckel till hållbar hälsa. När vi reser är det lätt att vi tappar sunda och goda vanor. Tillsammans med hotellet tillgängliggör vi videovägledning med utgångspunkt i gästernas individuella behov och förutsättningar. Att vi kan hjälpa folk att vidhålla sina träningsrutiner, det gillar jag! säger Peter Munteanu, VD och medgrundare till Yogobe.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>