ANGELCHAT UTVALD TILL NEWCHIP ACCELERATOR
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Angelchat utvald nu till Newchip Accelerator

Angelchat utvald nu till Newchip Accelerator

Publicerat av: Redaktionen

Angelchat, en mobilapp som genom en unik matchningsalgoritm ger människor möjlighet att få kontakt med dem de delar unika erfarenheter och utmaningar med, valdes in till Newchips välrenommerade globala acceleratorprogram.

Utformat för att ge deltagare de verktyg som grundare behöver för att snabbt finansiera, bygga och skala sina företag, har tidigare deltagare i programmet rest i genomsnitt 17,5 gånger mer kapital än snittet bland startups.

Den helt digitala acceleratorn har sedan 2019 hjälpt över 1 500 grundare från 35 länder att resa över 450 miljoner dollar i start- och tillväxtkapital.

”Newchip utvärderar ett stort antal företag från hela världen och väljer bara ut en bråkdel till Seed Accelerator -programmet”, säger Armando Vera Carvajal, VP Product på Newchip. ”Denna noggranna granskningsprocess vad gäller både affärsmodell och grundare gör oss till en idealisk partner för riskkapitalinvesterare och andra viktiga intressenter som investerar i tidiga skeden och letar efter lovande startups. Mobilappföretag som Angelchat kan snabbt skala med rätt finansiering och vägledning. Vi är mycket exalterade över Angelchat och är övertygade om att de kommer att göra bra ifrån sig på Newchip. ”

Angelchat lanserade sin MVP i januari 2019, med en mission att bekämpa den stigande psykisk ohälsan genom att koppla ihop personer som identifierar sig med varandra så att den ena kan ge stöd åt den andra som saknar hjälp på annat håll. Appen har till dags dato laddats ned av fler än 100 000 användare med ett genomsnittligt betyg på 4,3 i App Store.

ANGELCHAT UTVALD TILL NEWCHIP ACCELERATOR”Som en del av Newchip Accelerator ser vi fram emot att finjustera verksamheten och få med nya smarta investerare med bra nätverk ombord, säger Johan Bergenudd, grundare och VD. Tillgång till mer finansiella resurser gör att vi kan utöka teamet och skapa medvetenhet på den amerikanska marknaden så att fler människor kan hitta hopp och mening genom appen.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>