Hem NYHETERCANCERVÅRD Barncancerfonden och Klarna gör det ännu enklare att bidra i kampen mot barncancer

Barncancerfonden och Klarna gör det ännu enklare att bidra i kampen mot barncancer

Publicerat av: Redaktionen

I dag inleder Barncancerfonden och Klarna ett nytt samarbete som gör det smidigare för människor att bidra till välgörande ändamål.

Barncancerfonden och Klarna gör det ännu enklare att bidra i kampen mot barncancer

Michel Brygiewicz, chef för information och kommunikation på Barncancerfonden

Genom Klarnas specialutvecklade kassa kommer det bli möjligt att ge en gåva till Barncancerfondens arbete med bara två klick.

Klarna och Barncancerfonden har under en tid arbetat tillsammans för att göra donationer lika smidigt som när man handlar på nätet i övrigt.

“För att nå vår vision att utrota barncancer gör varenda insamlad krona skillnad. Samarbetet med Klarna betyder därför mycket för oss – med deras hjälp gör vi det nu ännu enklare för våra givare att skänka en gåva för att stötta kampen mot barncancer”, säger Michel Brygiewicz, chef för information och kommunikation på Barncancerfonden.

För ändamålet har Klarna specialutvecklat sin kassa – Instant Shopping. Kassan skapar möjligheten att med bara två klick ge ett bidrag via en så kallad ”betala direkt”-betalning.  Tjänsten har även utvecklats för att underlätta för personer att bli månadsgivare hos Barncancerfonden. Pengarna dras direkt från bankkontot eller kortet för den som vill ge en gåva till Barncancerfonden.

“Vi är väldigt glada att kunna ingå i ett samarbete med Barncancerfonden och få vara med att driva utvecklingen och förbättra insamlingsverksamheten till välgörenhet. Vi har tagit fram en speciellt anpassad produkt just för detta ändamål och vi hoppas att vår erfarenhet kan hjälpa människor att ge ett stöd till kampen mot barncancer”, säger Joakim Lundberg, Sverigechef Klarna.

Lanseringen sker i samband med Barncancermånaden som pågår under hela september. Klarna kommer även att uppmärksamma Barncancermånaden i Klarna-appen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>