Helsingborgs Lasarett vill vara med och forma framtidens förlossningsvård.
Hem HÄLSA Helsingborgs Lasarett vill nu delta i framtidens förlossningsvård

Helsingborgs Lasarett vill nu delta i framtidens förlossningsvård

Publicerat av: Redaktionen

Region Skåne har beslutat införa ”Sammanhållen och teambaserad vårdkedja i förlossningsvården” och Helsingborgs Lasarett vill nu delta i detta pilotprojekt.

Projektet syftar till att skapa en bättre vårdkedja för kvinnor och har tidigare ombetts att inkomma med intresseanmälan om deltagande i projektet.

– Vi ser fram emot denna möjlighet att delta i detta viktiga projekt och tror att det kommer att leda till förbättringar för kvinnor i Region Skåne och inte minst i nordvästra Skåne, säger Anders Lundström (KD) ordförande i sjukhusstyrelse Helsingborg.
Helsingborgs Lasarett vill vara med och forma framtidens förlossningsvård.

Huvudentré Helsingborgs lasarett

Projektet ska genomföras på förlossningsklinikerna och alla barnmorskor som ingår i projektet kommer att ha sin anställning och placering där.

– Vi tror att det kommer att vara en viktig förändring för vården för kvinnor i Region Skåne, avslutar Richard Lundberg (M), 1:e vice ordförande i sjukhusstyrelse Helsingborg.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>