Hem HÄLSA Högsäsong för icke invasiv fettreduktion

Högsäsong för icke invasiv fettreduktion

Publicerat av: Redaktionen

Vi går in i ett nytt år med nya förhoppningar om att få tillbaka den där kroppen vi hade, innan barnen, innan skilsmässan, eller innan vuxenlivets stress satte in.

Högsäsong för icke invasiv fettreduktion 2

Verju och Zerona behandling sker över hela kroppen

I januari vallfärdar människor till gymmen, 2 miljoner svenskar, 8,3 miljarder, är de pengar som går till gym industrin varje år. I januari är det dubbelt så många gymkort som säljs jämfört med övriga månader.

Men hur är det med ditt engagemang? Är du på gymmet regelbundet, eller blir det någon gång ibland, för att sedan under sommaren svalna av, ”man kan ju springa istället”, för att sen i September upptäcka att det blev lite mycket vin och lite mycket vila under sommaren, och i September finns ingen tid att ta upp tråden, lika bra att vänta till januari igen…

Faktum är att ca 65% av de som äger ett gymkort nyttjar det…

Det finns givetvis fler sätt att bli av med överflödigt fett.

I flera städer i Sverige finns det idag kliniker som jobbar med Erchonias FDA 510k godkända maskiner Zerona och Verju. Det är den idag mest effektiva metoden att bli av med omfång, fett, och dessutom helt utan biverkningar och smärta. Dessutom med positiva effekter på mage, tarm, blodfetter, kolesterol mfl. allt med långvarig forskning som är validerad av bla. Harvard University.

Vill du testa något nytt för att kicka igång viktnedgången, kanske det är precis vad som behövs för att ditt gymkort skall börja användas regelbundet? Kontakta någon av klinikerna i Stockholm, Oslo, Göteborg, Borås, Falun, Karlstad, Jakobstad, eller Sala, alternativt gå in på humanrecharge.com och sök på kartan efter närmsta Zerona eller Verju.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>