Hem HÄLSA Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission

Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission

Publicerat av: Redaktionen

Kronans Apotek har under corona-krisen skänkt bort handdesinfektion i stora mängder, bland annat till Gustavsbergs vårdcentral och till organisationen Vid Din Sida. 

Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission 3Nu får även Stockholms Stadsmission hjälp av företaget som skänker dem cirka 900 liter handdesinfektion. Stockholms Stadsmission driver flera boenden och dagverksamheter för människor som lever i utsatthet och hemlöshet. Leveransen till Stockholms Stadsmission bjussar Enköpings Åkeri på, som är ett underåkeri till Schenker.

Kronans Apotek har levererat cirka 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission, en gåva som syftar till att hjälpa människor i utsatthet.

– Det här är verkligen en uppskattad gåva som kommer väl till användning i våra enheter inom Stockholms Stadsmission under den pågående pandemin, säger Susanna Nygård, ansvarig företagsinsamling partnerföretag

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>