Ny version av mobilappen med funktioner för gruppförsäkringar
Hem HÄLSA Ny version av mobilappen med funktioner för gruppförsäkringar

Ny version av mobilappen med funktioner för gruppförsäkringar

Publicerat av: Redaktionen

Sedan tidigare har försäkrade med Sjukvårdsförsäkring PrivatAccess bland annat haft möjlighet att hantera besök

Ny version av mobilappen med funktioner för gruppförsäkringar 2få E-vård, betala självrisk och skicka in kvitton för kostnader som vi ska ersätta i mobilappen. I den nya versionen som är tillgänglig för nedladdning i App Store och Google Play finns nya funktioner för flera gruppförsäkringar.

Det gäller försäkringar som ersätter kostnader vid olycksfall och försäkringar som ger ersättning vid arbetsoförmåga, som till exempel Barn- och ungdomsförsäkring, Olycksfallsförsäkring, Sjukavbrottsförsäkring, Sjukförsäkring och Sjuk- och olycksfallsförsäkring.

– Det är smidigt att skicka in kvitton för kostnader vid olycksfall som den försäkrade vill ha ersättning för, som till exempel läkekostnader, resekostnader och merkostnader. Det är bara att ta en bild på kvittot med telefonen och sedan ladda upp och skicka in det, säger Henrik Andersson, IT-projektledare för mobilappen på Euro Accident.
Det är också möjligt att ladda upp och skicka in bilder på ärr genom appen. Den som har en gruppsjukförsäkring kan dessutom skicka in sina läkarintyg och friskanmäla sig. Det går även att se kommande utbetalningar i appen.
– Vi har behållit och byggt vidare på det enkla och pedagogiska gränssnittet. Den försäkrade får hjälp att lämna rätt information beroende på försäkring och det räcker till exempel att skicka in ett läkarintyg på en försäkring även om det finns flera försäkringar, säger Henrik Andersson.
För att kunna använda appen behöver det finnas en försäkring hos Euro Accident och ett mobilt bank-id för att logga in.
Det här kan du göra i appen
Försäkringar
 • Få en överblick över vilka försäkringar du och familjen har.
Boka vård
 • Via telefon få bedömning och rådgivning av en av våra sjuksköterskor och en första besökstid hos en av våra vårdgivare när så behövs.
 • Om du behöver fler besök hos en vårdgivare utfärdar vi biljetter som du använder för att själv boka efterföljande besökstider via appen.
 • Genom vår E-vårdstjänst på webben få kontakt med en läkare för konsultation vid enklare medicinska problem dygnet runt.
Ärenden
 • Se dina ärenden och aktuell status.
 • Betala självrisk via Swish eller kort.
Bokade besök
 • Se bokade besök med information om när, vem du ska träffa och var (med karta).
 • Boka om eller boka av planerade besök.
Rapportera till oss
 • Skicka in begäran om ersättning för utlägg som du vill ha ersättning för genom att fotografera och ladda upp bilder på dina kvitton.
 • Rapportera till oss att du inte längre är sjukskriven.
 • Skicka in sjukintyg för sjukskrivning som du vill ha ersättning för genom att fotografera och ladda upp bilder på ditt läkarintyg.
 • Skicka in ärrbilder som du vill ha ersättning för genom att fotografera och ladda upp bilder på dina ärr.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>