Papilly har ingått avtal med Hanken, Svenska Handelshögskolan i Helsingfors
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Papilly har ingått avtal med Hanken, Svenska Handelshögskolan i Helsingfors

Papilly har ingått avtal med Hanken, Svenska Handelshögskolan i Helsingfors

Publicerat av: Redaktionen

Papilly har ingått avtal med Hanken, Svenska Handelshögskolan i Helsingfors gällande leverans av Papillys digitala program för förebyggande stresshantering och ökat självledarskap.

Papilly har ingått avtal med Hanken, Svenska Handelshögskolan i HelsingforsUnder våren 2020 genomgick en grupp medarbetare på Stockholms Universitet Papillys program för proaktiv stresshantering, nu har Papilly knutit ytterligare ett universitet till sina tjänster.

– Vi är mycket glada att ännu ett välrenommerat universitet som Hanken, Svenska Handelshögskolan i Helsingfors, kommer att använda våra tjänster. Pandemin har satt ytterligare fokus på stress. I Papillys nyligen genomförda undersökning visade det sig att stressen ökat markant i samhället. Och i dagarna kom CSN ut med informationen att hälften av alla studenter känner sig mycket stressade. Mot bakgrund av detta är det klokt att som Hanken vara proaktiv och stödja med effektiva verktyg, säger Papillys VD Maria Kullman.

– Hanken är måna om att hitta förutsättningar för god arbetsmiljö och hälsa. Denna gång väljer vi att förebyggande stödja våra doktorander, som många gånger har en utsatt position. För oss som akademisk institution är det viktigt att använda tjänster med evidens, och en viss förståelse för akademiska världen, därför passar Papillys tjänster väl in, säger Anu Helkkula, chef för Hankens forskarutbildning.

Tjänsterna kommer att genomföras tillsammans med Papillys samarbetspartner Ninfea AB, med leverans redan i februari månad. Avtalsvärdet är 52.000kr.

Hanken, Svenska Handelshögskolan i Helsingfors grundades 1909 och är en ackrediterad handelshögskola i Helsingfors och Vasa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>