Qurants nya VD, Elin Arnell
Hem HÄLSA Qurants nya VD, Elin Arnell

Qurants nya VD, Elin Arnell

Publicerat av: Redaktionen

Elin Arnell är Qurant Företagshälsas nya vd med start i mitten av januari.

Hon kommer närmast från rollen som VD för Talentech AB och har tidigare lång erfarenhet i ledande befattningar inom HR-tech, kommunikation och ledar- och medarbetarutveckling.

Elin är också chefsrådgivare för Wisory.

Qurant fortsätter att växa och Maria Schützer Funk som varit VD fram till nu antar rollen som COO och CFO.

– Vi är väldigt glada över rekryteringen av Elin. Hon har en mycket bra bakgrund och hennes erfarenhet är en stor tillgång för Qurants fortsatta fokus på friskare arbetsplatser, hög kundnöjdhet och tillväxt. Elin står för ett inspirerande, transparent och inkluderande ledarskap vilket vi ser är viktiga egenskaper som vi värdesätter, säger Tommy Sundström, styrelseordförande i Qurant.

Elin Arnell är Qurants nya VD

Elin Arnell

-Jag är väldigt glad att börja min nya roll som VD på Qurant och skapa fortsatt utveckling tillsammans med Qurant-teamet, säger Elin Arnell. Förebyggande insatser, tidig upptäckt och god överblick är avgörande. Modern digital teknik för att främja hälsa är också en mycket viktig parameter. Stigande ohälsotal och sjukskrivningar är en av våra största samhällsutmaningar. Med rätt insatser skapar vi stor nytta för individ, företag och samhället, avslutar Elin.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>