Withings är ledande inom det revolutionerande och växande området ”Connected Health”. Företaget utvecklar smarta produkter och tjänster som möjliggör för bättre och hälsosammare liv. I produktutbudet finns bland annat smarta termometrar, blodtrycksmonitorer, aktivitetsband och vågar. Med företagets prisade produkter har de som mål att skapa produkter och upplevelser som rlvntenkelt integreras i det dagliga livet.

Att få teckna distributionsavtal med ett innovativt och ledande företag som Withings är såklart otroligt roligt”, säger Martin Liljegren, grundare av RLVNT Distribution AB. ”Smarta och lättanvända hem, livsstil och hälsoprodukter är ett område som vi brinner för och som vi ser växa ordentligt. Då är det såklart extra roligt att kunna representera ett starkt och innovativt företag som ligger i framkant”, avslutar Liljegren.

Withings blev i maj 2016 förvärvade av Nokia Technologies. Tillsammans kombinerar de talang, innovation och expertis för att utveckla innovativa produkter som hjälper människor att göra smartare val när det kommer till hälsa och livsstil. I år lanserar företaget bland annat Body Cardio, den första uppkopplade vågen som bland annat kan bedöma hur hjärta och kärl mår. Body Cardio ger även användare precis information om vikt, BMI, kroppsfett, vattenprocent, muskel och benmassa, vilket gör den till den mest kompletta samt avancerade vågen i världen.

”Vi är stolta över att dra igång vårt partnerskap med RLVNT, säger Morgane Rolland Key Account Manager på Withings. ”Norden är en viktig marknad för Withings och har alltid varit intresserad av Connected Health. Vi ser fram emot att jobba med RLVNT och tillsammans stärka vårt varumärke i norden”, avslutar Rolland