SMART Psykiatri sprider kunskap med hjälp av Baloo Learning
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA SMART Psykiatri sprider kunskap via Baloo Learning

SMART Psykiatri sprider kunskap via Baloo Learning

Publicerat av: Redaktionen

SMART Psykiatri är en privat vårdgivare och utbildningsorganisation inom psykisk hälsa som utreder och behandlar ADHD och andra neuropsykiatriska tillstånd hos barn, ungdomar och vuxna.

Utredningarna kartlägger varje persons unika funktionskarta oavsett om den mynnar ut i en diagnos eller inte.

SMART Academy är en digital och interaktiv kunskapsbank för utbildning, forskning och kunskapsspridning inom psykologi och psykiatri.

Dygnet runt och oberoende av plats. Kurser och föreläsningar omfattar allt från den enskilda diagnosen till hur samhället kan skapa bättre förutsättningar för ökad psykisk hälsa. Utbildningarna vänder sig lika mycket till familj och närstående som till verksamma inom vård, skola, omsorg, föreningsliv och näringsliv.

I Baloo Learnings plattform har SMART Psykiatri skapat digitala kurser och föreläsningar som nu finns på smartpsykiatri.se/academy. Och nya kurser och föreläsningar produceras kontinuerligt för att möta behovet.

”Vi är ödmjukt stolta över att få chansen att stötta SMART på sin tillväxtresa. Mer än gärna stöttar och delar vi SMARTs mission om att sprida ordet och öka kunskap världen över inom det så viktiga området psykisk ohälsa och ADHD, och därmed ge så många människor som möjligt chansen till hjälp de annars inte skulle få”, säger Baloos VD Jesper Olsson.

”Vi vet att ökad förståelse uppnås genom ökad kunskap och vi är väldigt glada över samarbetet vi inlett med Baloo Learning. Vi växer och utvecklas tillsammans och siktar på att även nå ut till marknader utanför Sverige inom kort.” säger Martin Hammarström, VD SMART Psykiatri

SMART Psykiatri sprider kunskap med hjälp av Baloo Learning

Följande online-kurser finns på smartpsykiatri.se/academy:

  • ADHD hos flickor och kvinnor
  • Om ADHD för barn och föräldrar
  • Om ADHD för vuxna
  • NPF & pedagogik en utbildning för skolpersonal
  • Problematisk skolnärvaro

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>