​Capio öppnar ytterligare ett massvaccinationscenter i Stockholmsområdet
Hem CORONA ​Capio öppnar ytterligare ett massvaccinationscenter i Stockholmsområdet

​Capio öppnar ytterligare ett massvaccinationscenter i Stockholmsområdet

Publicerat av: Redaktionen

Capio hjälper till att minska smittspridningen i Stockholmsområdet genom att vaccinera mot covid-19 på sina vårdcentraler och tillfälliga center för massvaccination.

Nu har Capio öppnat ytterligare ett vaccinationscenter för massvaccination i Viksjö, Järfälla kommun.

I veckan öppnade Capio på uppdrag av Region Stockholm ett vaccinationscenter i Viksjö Kyrka, som ligger i Viksjö Centrum, Järfälla Kommun. Man räknar med att kunna vaccinera 3 000 personer i veckan och det kommer vara öppet under hela sommaren. Capios läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, farmaceuter och värdar kommer vara på plats och göra allt för att ge en så högkvalitativ och god vård som möjligt i Viksjö.

”Att få vara med och föra samhället tillbaka till ett liv utan restriktioner är både hedrande och väldigt stimulerande. Vi är så glada över denna möjlighet. Den personal som arbetar med vaccinationen har gjort ett otroligt arbete med att sätta upp detta på kort tid, och vi ser fram emot att möta alla våra patienter och ge dem vaccin”, säger Gustaf Storm, ansvarig etablering massvaccinationscenter Stockholm, Capio.

Capios andra center för massvaccination i Stockholmsområdet är Filadelfia Convention Center (FCC). Här har Capio till och med idag vaccinerat cirka 40 000 personer och man räknar med att vaccinera cirka 13 000 personer per vecka framåt.

Tidsbokning till Capios vaccinationscenter i Stockholmsområdet sker i första hand genom appen Alltid Öppet. Mer information finns på 1177.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>