Självtest covid-19 för hemmabruk samt arbetsplatser
Hem CORONA Självtest covid-19 för hemmabruk samt arbetsplatser

Självtest covid-19 för hemmabruk samt arbetsplatser

Publicerat av: Redaktionen

När Corona fortsätter sprida sig i samhället så finns det effektiva verktyg man kan använda för att förhindra att fler människor smittas.

Ett sådant verktyg är just Självtester Covid-19.

Självtest covid-19 för hemmabruk samt arbetsplatserMed självtester kan man utföra så kallad screening på tex arbetsplatser. Det innebär att man testar en grupp personer trots att det inte finns någon misstanke om covid-19. Man kan då fånga upp personer som har covid-19, eller som är på väg att bli sjuka, utan att de har några symtom.

Vid screening kan självtester användas. Fördelen är att de ger ett snabbt svar. PCR-tester är ett säkrare alternativ men nackdelen är att det ofta tar flera dygn att få svar.

Kanske är det något för er arbetsplats? Kontakta Lifelab www.lifelab.se för mer info eller att beställa tester.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>