Alzinova i BioStock-artikel och VD Kristina Torfgård presenterade på Aktieportföljen Live
Hem HÄLSA Alzinova i BioStock-artikel och VD Kristina Torfgård presenterade igår på Aktieportföljen Live

Alzinova i BioStock-artikel och VD Kristina Torfgård presenterade igår på Aktieportföljen Live

Publicerat av: Redaktionen

Igår publicerade BioStock en artikel om Alzinova, biofarmabolaget som är specialiserat på behandling av Alzheimers sjukdom om att Alzinovas alzheimervaccin skall avancera via emission.

 I artikeln kan vi bland annat läsa hur bolaget jobbar mot sina mål att kunna erbjuda en effektiv behandling till patienter med sjukdomen.  

Alzinova i BioStock-artikel och VD Kristina Torfgård presenterade på Aktieportföljen LiveIgår, den 30 maj 2022, meddelade bolaget även att teckningsperioden i Alzinova AB:s företrädesemission av units inleds. Detta offentliggjordes den 19 april 2022 och teckningsperioden löper till och med den 13 juni 2022.

Du kan även höra Alzinovas VD Kristina Torfgård presentera hos Aktieportföljen från den 11e maj 2022 där hon pratade mer om
hur företaget arbetar för att hjälpa de miljontals människor världen över som lider av Alzheimers sjukdom.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>