Dynamic Code anställer landschef för att leda bolagets satsning i Tyskland
Hem PRODUKTNYTT Dynamic Code anställer landschef Tobias Ernst för att leda bolagets satsning i Tyskland

Dynamic Code anställer landschef Tobias Ernst för att leda bolagets satsning i Tyskland

Publicerat av: Redaktionen

Dynamic Code har anställt Tobias Ernst som landschef för bolagets satsning och närvaro i Tyskland.

Med en ansvarig på plats tar nu Dynamic Code första steget till att utveckla en stark position med lokal bemanning i landet.

Tobias Ernst har lång erfarenhet av att etablera nya produkter och företag på den tyska marknaden. Han kommer närmast från tjänsten som landschef för Sigvaris Group Germany, ett medicinteknikföretag inom kompressionskläder. Han har över 18 års erfarenhet från den tyska healthtech-sektorn och har haft ledande befattningar på ett antal företag inom life science och hälsovård.

– Tobias Ernst har lång erfarenhet av både healthtech, läkemedel och den tyska marknaden och är en drömrekrytering för vår satsning i Tyskland, säger Louise Nylén, vd för Dynamic Code.

– Dynamic Code har byggt upp en mycket spännande position i det nya vårdlandskapet. Jag är väldigt imponerad av bolaget och ser fram emot att etablera och utveckla verksamheten i Tyskland. Jag är övertygad om att Dynamic Code kommer att spela en viktig roll på den tyska marknaden genom att förenkla och avlasta vården när det kommer till snabba och säkra diagnoser, säger Tobias Ernst.

Med en landschef på plats inleder Dynamic Code nu sin satsning på den tyska marknaden. Förutom i Sverige finns Dynamic Code etablerat i Danmark och Norge – och är under uppstart i UK.

Dynamic Code anställer landschef för att leda bolagets satsning i Tyskland

Tobias Ernst

– Vi tror starkt på den tyska marknaden. Samtidigt vet vi att det tar tid att etablera sig, men vi har goda erfarenheter av att bygga upp en e-handel och bilda partnerskap med vårdgivare och apotek i Sverige och UK. Vi ser också att det är rätt läge att utnyttja den globala kunskap om självprovtagning som blivit etablerad under pandemin, säger Louise Nylén.

Tobias börjar sin anställning under våren 2022.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>