Ånge kommun nyfiken på proaktiv digifysisk seniorvård!
Hem NYHETERFORSKNING Ånge kommun är nyfiken på proaktiv digifysisk seniorvård!

Ånge kommun är nyfiken på proaktiv digifysisk seniorvård!

Publicerat av: Redaktionen

Ånge kommun har varit på besök i Timrå.

Förtroendevalda, tjänstepersoner i socialtjänsten och medlemmar i pensionärsföreningarna fick en presentation av Timrå kommun och Premicares projekt Proaktiv digifysisk seniorvård.

Hemsjukvården, hemtjänsten och vårdcentralerna håller tillsammans på att utveckla en bättre sjukvård för kommunens hemsjukvårdspatienter.

Med ett förebyggande, teambaserat arbetssätt, kompletterat med nya mobila och digitala lösningar.

Ånge kommun nyfiken på proaktiv digifysisk seniorvård!Kommunens sjuksköterska Nadja Sjödin och Premicares Sara Billström visade hur mobila och smidiga dagens instrument är, samt vilka möjligheter ny teknik ger t ex överföring av data och kommunikation med läkare på distans.
– Inspirerande studiebesök som väckte många positiva tankar och idéer.
Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete och utbyte om framtidens seniorvård hälsar Ångegänget.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>