Apoteket och Yogobe lanserar ett samarbete för ett friskare samhälle
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Apoteket och Yogobe lanserar nu ett samarbete för ett friskare samhälle

Apoteket och Yogobe lanserar nu ett samarbete för ett friskare samhälle

Publicerat av: Redaktionen

Varför detta samverkansprojekt

Yogobe och Apoteket är övertygade om att hur du lever idag, påverkar hur du mår imorgon.

Flertalet rapporter visar att vi blir mer stillasittande och att psykisk ohälsa ökar. Vi vill tillsammans inspirera fler till aktiva och hälsosamma val för att förebygga sjukdomar och hitta nya goda vanor. Vi vill inspirera till att reflektera över hur du väljer att leva – hur du rör på dig, vad du äter, hur du sover och vad du tänker på.

Vad Yogobe och Apoteket erbjuder

Med bas i detta så har Yogobe och Apoteket nu gemensamt planerat flera digitala hälsoinsatser på olika tema till förmån för Apotekets många miljoner medlemmar. Inom ramen för den första insatsen med start i september togs videor och vägledning inom återhämtning, mental och fysisk styrka, samt konkreta verktyg gemensamt fram för att hjälpa människor att få till en träningsrutin i vardagen. Den andra insatsen som startade 13 oktober har fokus på sömn vilket många har problem med.

“Så här långt har genomslaget varit helt fantastiskt”, säger Yogobes grundare Peter Munteanu, som också berättar hur kraftfullt det blir för folkhälsan när två företag och samhällsaktörer kan samarbeta för att ge inspiration, stöd och vägledning till alla svenskar.

Vem kan få vara med
Apoteket och Yogobe lanserar ett samarbete för ett friskare samhälle

Alla medlemmar i Apotekets kundklubb har möjligheten att vara med helt utan kostnad. Noga utvalda delar av Yogobe.com, såväl förinspelat material och klasser LIVE-online som digitala träningsprogram och utmaningar inom yoga, träning, meditation, andning och personlig utveckling kommer finnas med. Varje månad under hösten kommer bjuda på ett specifikt tema. De första är “Vardagsstark” och “Sömn”.

Företagsbeskrivning:

Yogobe är en digital tjänst inom mental och fysisk hälsa för individen, medarbetaren, klienten och patienten. Vi erbjuder idag 2000 klasser, föreläsningar och övningar inom yoga, träning, meditation, andning, avslappning, fysioterapi, stresshantering, gravid- och mammaträning, personlig utveckling och mycket mer. Tillsammans med ledande lärare, instruktörer och experter i Norden verkar Yogobe för att inspirera till en hälsosam vardag och göra det enkelt att få till hållbara rutiner och goda vanor. Genom vår community, digitala tjänster samt olika engagemang och aktiviteter vill vi bidra till en hållbar samhällsförändring. Läs mer om oss påyogobe.com

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>