CLS får första ordern på TRANBERG-systemet från ledande cancersjukhus i USA
Hem NYHETERCANCERVÅRD CLS får första ordern på TRANBERG-systemet från ledande cancersjukhus i USA

CLS får första ordern på TRANBERG-systemet från ledande cancersjukhus i USA

Publicerat av: Redaktionen

Clinical Laserthermia Systems (CLS) (publ), som utvecklar och marknadsför metoder, system och engångsmaterial för skonsam och säker värmeinducerad.

Behandling av cancertumörer, har tagit emot den första ordern CLS får första ordern på TRANBERG-systemet från ledande cancersjukhus i USA 2på bolagets TRANBERG-system. Ordern kommer från avdelningen för interventionell radiologi vid ett av USAs ledande sjukhus inomcancerbehandling.

Bakgrunden till köpet av CLS TRANBERG-system är sjukhusets omfattande verksamhet inom bildstyrd minimal-invasiv behandling av tumörsjukdom. Parterna förbereder för ett kommande samarbete med syfte att utvärdera och vidareutveckla CLS egen immunstimulerande behandlingsmetod, imILT, samt Fokuserad Laserablation (FLA).

Ordern har ett värde på cirka 250 000 SEK, och kommer att kompletteras med order på CLS engångsmaterial.

–          Vi har under en tid fört samtal med läkare vid sjukhuset och diskuterat användning av TRANBERG-systemet för såväl imILT- som FLA-behandling. Det är därför väldigt glädjande att vi nu fått vår första order och därmed tagit ett viktigt steg in på den amerikanska marknaden med våra produkter, säger Dan Mogren, Chief Commercial Officer på CLS.

–          Att ta emot vår första order på TRANBERG-systemet är naturligtvis mycket roligt för oss och ytterligare ett steg i vårt arbete att etablera CLS produkter på marknaden. Jag ser fram emot fortsatt samverkan med kliniken och teamet där, säger Lars-Erik Eriksson, VD i CLS.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>