Dedicare etablerar varumärket i Storbritannien
Hem HÄLSA Dedicare etablerar nu varumärket i Storbritannien

Dedicare etablerar nu varumärket i Storbritannien

Publicerat av: Redaktionen

Dedicares brittiska dotterbolag Templars Medical Agency byter namn till Dedicare Healthcare Ltd.

Namnbytet innebär att Dedicare tar ytterligare ett steg i sin tillväxtstrategi och fortsätter att etablera varumärket på den europeiska marknaden för rekrytering och bemanning inom vård, life science och socialt arbete.

–Vi är mycket stolta och glada att vi nu kan lansera varumärket Dedicare på den brittiska marknaden.

Att fortsätta expansionen av varumärket i Europa är ett led i vår tillväxtstrategi och arbetet med att uppnå vår vision om att bli ett av Europas ledande rekryterings- och bemanningsföretag inom vård, life science och socialt arbete, säger Krister Widström, vd och koncernchef för Dedicare.

Templars Medical Agency, numera Dedicare Healthcare Ltd, förvärvades förra året i syfte att stärka Dedicares position i Europa och innebär en plattform att växa vidare ifrån i Storbritannien. Bolaget har ingått i Dedicare-koncernen sedan oktober 2022 och efter namnbytet är integrationen till stor del genomförd.

Dedicare etablerar varumärket i Storbritannien– Vi är mycket entusiastiska att kunna ta det här steget. Det känns naturligt att fullfölja integrationen genom att även ha samma namn som övriga koncernen. Sedan förvärvet har vårt arbete med att erbjuda kvalitativa och innovativa rekryterings- och bemanningstjänster fortsatt som tidigare. Att vi fortsättningsvis kommer arbeta under gemensamt varumärke blir en styrka i vår fortsatta tillväxt, och gör också att vi enklare kan ta del av koncernens resurser inom marknad och digitalisering, säger Fiona Thomson, vd för Dedicare Healthcare Ltd, tidigare Templars Medical Agency.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>