Hem NYHETER Den nya digitala tjänsten som ska förändra vår vardag

Den nya digitala tjänsten som ska förändra vår vardag

Publicerat av: Redaktionen

Jobb och privatliv flyter samman i en alltmer krävande, gränslös och digital vardag med högt tempo och ständiga förändringar.

Den nya digitala tjänsten som ska förändra vår vardag 2

Anna Ahrenfelt, grundare av Sustain You

Hur ser din arbets- och livssituation ut? Det är dags att skapa förutsättningar som gör att vi kan må bra och prestera långsiktigt både på jobbet och hemma. Nu lanseras den digitala tjänsten Sustain You som tillhandahåller kunskap, inspiration, övningar och ett nätverk som hjälper dig skapa förändringar som leder till en mer hållbar vardag. Sustain You lanseras i november 2020.

Enligt Försäkringskassan har de stressrelaterade sjukskrivningarna ökat från 30 till 48 procent mellan år 2010-2019. Omfattningen gör att stress varken är en individ- eller en arbetsmiljöfråga; det är en samhällsfråga. Den nya digitala tjänsten Sustain You har utvecklats för att vända den ökande ohälsan och skapa framtidens friskvård. Målet är att proaktivt främja folkhälsan här och nu, men även över tid.

Vad är Sustain You och hur funkar det?

Sustain You är en digital tjänst och vänder sig till personer som vill förändra sin vardag, minska stressen och stärka hälsan. Sustain You ger förutsättningar att lyckas med förändringsarbetet att bli mer hållbar genom kunskap, reflektion och stöd i genomförandet. Allt baserat på vetenskap och beprövad erfarenhet. Återkoppling från användare av tjänsten visar att de upplevt det lättare att skapa nya vanor och därigenom minskat stressen och blivit mer hållbara.

Sustain You är en prenumerationstjänst och ger tillgång till alla artiklar och övningar på Sustainyou.se, boken Sustain You med 5-stegsmetoden – från nuläge till nyläge, appen Sustain You för att införa nya vanor, regelbundna mejl med stöd, tips och uppmuntran samt 12 digitala träffar per år med möjlighet att nätverka med andra Sustainare.

– Vi är fast beslutade att göra upp med stressen och bidra till ett samhälle där det funkar att jobba, ha en meningsfull fritid och även ta hand om sig fysiskt, socialt, mentalt och själsligt. Är vi många som gör förändringsresan och samtidigt hjälps åt att bryta stigmat runt stress och psykisk ohälsa kommer vi få många fler hållbara vardagar, säger Anna Ahrenfelt grundare och VD.

Experter på förändringsarbete bakom Sustain You

Teamet bakom Sustain You är experter på förändringsarbete på individ-, grupp och organisationsnivå och vet utifrån lång erfarenhet att det finns mycket i vardagen man kan påverka genom medvetna val och att små förändringar gör stor skillnad. Tjänsten kostar 149 kr/månaden för privatpersoner. Den är avdragsgill för arbetsgivare och berättigar till friskvårdsbidrag. Fem procent av månadsavgiften går till organisationer som arbetar med ungas psykiska hälsa. Kom igång redan idag på https://sustainyou.se/

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>